ARKAN GA JE ZABRANIO ZBOG CECINIH EROTSKIH SCENA! Ovaj žestoki momak dao je milione za FILM zato što je VOLEO NJU!
ARKAN GA JE ZABRANIO ZBOG CECINIH EROTSKIH SCENA, Foto: Facebook/legende devedesetih, Printscreen/youtube

legende devedesetih

ARKAN GA JE ZABRANIO ZBOG CECINIH EROTSKIH SCENA! Ovaj žestoki momak dao je milione za FILM zato što je VOLEO NJU!

Film je, međutim, ostala samo velika Lainovićeva ljubav

Objavljeno: 10.01.2019. 15:44h
  • 52

U leto 1994. godine, kada je Arkan već uveliko bio s Cecom, službe bezbednosti su uhvatile njegov razgovor sa jednim od žestokih momaka tog vremena. Tada su obavešteni da je Branislav Lainović zvani Dugi obavestio saradnike da je u Bugarskoj u snimanje filma "Nečista krv" uložio 180.000 dolara, čime je postao vlasnik 20 odsto vrednosti celog projekta. 

Priča o stotinjak hiljada dolara "za zatvaranje finansijske konstrukcije", koji su nedostajali ekipi filma "Nečista krv" objavljena je i u grupi "Legende devedesetih".

foto: Print Screen Youtube

- Mislim da Branislav nije ušao u projekt "Nečiste krvi" da bi vratio uloženi novac, već kao istinski ljubitelj umetnosti - govorio je reditelj filma Stojan Stojčić. Stojčić je tada čak najavljivao i da će Lainović dobiti glavnu ulogu u njegovom sledećem filmu za koji bi zajednički napisali scenario. - On ne samo što voli kameru, već je srpski Silvester Stalone, ili Klint Istvud. Za glumca nije dovoljno samo da završi akademiju, glumac se rađa. Branislav Lainović može da napravi briljantnu karijeru - tvrdio je Stojčić.

Film je, međutim, ostala samo velika Lainovićeva ljubav.

- Zamisli da sam glumac pa da ispadnem veća zvezda od nekih političara koje prozivaju za vanbračne veze sa zvezdama novokomponovane muzike. A ja, recimo, maznem Šeron Stoun. Ako ne na inteligenciju i izgled, a ono na letvu. Brzo bi se, bogami, završilo to snimanje - komentarisao je kasnije Dugi.

Podsetimo, zabranjeni film tek sedam godina nakon početka snimanja ugledao je svetlost dana.

Kontroverzni film "Nečista krv" sa Svetlanom Ražnatović Cecom (38) i Radom Šerbedžijom (65) u glavnim ulogama, nikad nije emitiran u celosti zbog eksplicitnih erotskih scena. Ipak, sve scene sada su već viđene, pa su gledaoci u godinama unazad mogli da uživaju u Cecinoj ulozi bez cenzure uz delove filma koje je, kako se pričalo, 1991. godine Željko Ražnatović Arkan tražio da budu uklonjeni.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media