ROBIJA ZA SRPSKOG POLITIČARA ZBOG SMS PORUKA DEVOJČICAMA! Slao 10 komada noću, pretio da će sve da KAŽE RODITELJIMA
Cvetanović je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 meseci, Foto: Print Screen Youtube

robija

ROBIJA ZA SRPSKOG POLITIČARA ZBOG SMS PORUKA DEVOJČICAMA! Slao 10 komada noću, pretio da će sve da KAŽE RODITELJIMA

Cvetanović je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 meseci

Objavljeno:

Pravosnažnom presudom Osnovnog suda u Vranju Srba Cvetanović (57) iz Donjeg Stajevca kod Trgovišta, oglašen je krivim i to zbog dva krivična dela, zlostavljanje i mučenje.

Cvetanović je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 meseci. Prema navodima iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju,Cvetanović je “upućivao vulgarne SMS poruke, ubeđivao oštećene da stupe u intimne odnose sa njim, šaljući im po 10 poruka u toku noći, ali ucenjujući ih I da će sve ispričati roditeljima, preteći da će uraditi svašta, ukoliko dobrovoljno ne pristanu, vređajući njihovo ljudsko dostojanstvo”. Cvetanović je preduzetnik i političar iz Donjeg Stajevca, a maloletnice N.M., A.S., D.M. i M.K. teretile su ga za pedofiliju.

Podsetimo, Srba Cvetanović (57), preduzetnik i lokalni političar iz Donjeg Stajevca kod Trgovišta tvrdio je da nije pedofil i da je čak on odbijao seksualne usluge!

„Čekam te kod internata. Kad te vidim, uzbuđuješ me. Sanjam te golu u krevetu. Bolje milom, nego silom. Nećeš pobeći. Ne teraj me da budem pokvaren. Bićeš samo moja.“ Ovo su bile neke od poruka koje je slao devojčicama.

Ove vulgarne poruke prijavili su roditelji uplašenih maloletnica, a na sve to Cvetanović tvrdi da su devojčice bile punoletne, i da je on "porodičan čovek".

Ovaj političar i preduzetnik (vlasnik firme za uzgoj i eksploataciju šuma), osumnjičen za pedofiliju, priča da mu "sve pakuju protivnici na vlasti, te da su devojčice u vreme kada im je slao poruke bile punoletne".

(Espreso.co.rs/okradio.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.