HOROR U STARIM BANOVCIMA: Pretukao, pa silovao ženu obolelu od raka!
Aleksandar J. (38) osumnjičen da je 4. januara u večernjim satima upao u kuću Milanke U. (57), Foto: Dado Đilas

monstruozno

HOROR U STARIM BANOVCIMA: Pretukao, pa silovao ženu obolelu od raka!

Aleksandar J. (38) osumnjičen da je 4. januara u večernjim satima upao u kuću Milanke U. (57)

Objavljeno:

MEŠTANIN Starih Banovaca Aleksandar J. (38) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao, a zatim zverski silovao Milanku U. (57) takođe iz ovog mesta. Aleksandar, koji je inače povratnik u izvršenju krivičnih dela, posle zadržavanja od 48 sati, u četvrtak će biti saslušan u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi, dok se Milanka još oporavlja od nanetih povreda u Urgentnom centru u Beogradu.

Prema saznanjima "Novosti" koja su potvrđena iz policije, osumnjičeni Aleksandar je 4. januara u večernjim satima upao u kuću kod Milanke, znajući da je ona sama.

- Žena, ni ne sluteći šta će je zadesiti, pustila je silovatelja da uđe. On ju je najpre tukao, a onda počeo da se iživljava nad njom - govori naš izvor, dodajući da je ona u tom strahu tek u ponedeljak rešila da sve prijavi policiji i to na nagovor komšija kojima se poverila šta joj se desilo.

Za Milanku, meštani Starih Banovaca imaju samo reči hvale.

- Suprug joj je umro pre nekoliko godina i od tada živi sama. Radi po kućama, u porodicama kojima je potrebna pomoć u peglanju, kuvanju, spremanju... Ženi je potreban svaki dinar, jer se leči od karcinoma grlića materice - kaže jedna od komšinica nesrećne žene.

O osumnjičenom Aleksandru meštani ne žele da govore. Kažu da je njegov sunovrat počeo kada su mu umrli baba i deda.

- Nakon rođenja njega i njegovog brata, majka ih je napustila i preudala se. Pre nekoliko godina u seoskom šumarku pokušao je da siluje jednu ženu - kaže Tomica iz Starih Banovaca, koji poznaje porodicu osumnjičenog.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.