OVO JE MILAN (52) ČIJE JE RASKOMADANO TELO PRONAĐENO U KANALU! Prvo su našli njegov trup, a onda RUKE I NOGE
Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, Foto: Printscreen/facebook

užas

OVO JE MILAN (52) ČIJE JE RASKOMADANO TELO PRONAĐENO U KANALU! Prvo su našli njegov trup, a onda RUKE I NOGE

Prvo je pre nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a juče i ruke i noge

Objavljeno:

DNK analiza je potvrdila da su delovi tela pronađeni u kanalu Crvene vode, koji vodi od 7. rejona u Radincu kod Smedereva do Velike Morave, pripadaju Milanu Filipoviću (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. decembra prošle godine.

Prvo je pre nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a juče i ruke i noge.

Pod sumnjom da su izvršili gnusni zločin, lišili života i potom masakrirali telo nesrećnog čoveka, u Smederevu su uhapšeni i R. P. (43) i njegova nevenčana žena S. P. (25).

Njih dvoje su, navodno, u kontakt sa nesrećnim čovekom stupili preko Fejsbuka i on je on svratio u Smederevo na putu za Švajcarsku, gde drži kafanu.

Uhapšena ženska osoba je, nezvanično saznajemo, priznala da je učestvovala u tome, da je zbog nje Milan došao u Smederevo, ali ne i ubistvo, za koje tvrdi da je izvršio muškarac s kojim je živela u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle.

On je, navodno, udario Milana lopatom, nakon čega je ona otišla od kuće i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta je dalje bilo.

Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, sa ključevima u bravi, 27. decembra, dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.