Prodavala otrovni izbeljivač kao svemogući lek: Policija upala u stan Srpkinje, najvećeg protivnika vakcinisanja dece! (FOTO)

ZAPOČETA ISTRAGA

Prodavala otrovni izbeljivač kao svemogući lek: Policija upala u stan Srpkinje, najvećeg protivnika vakcinisanja dece! (FOTO)

Građani koji su uzimali preparate koje je reklamirala nadrilekarka i imali tegobe Tužilaštvo poziva da se jave
Objavljeno: 20:36h

Policija je po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal pretresla kuću kontroverzne nadrilekarke Slađane Velkov, kao i njenih roditelja u blizini Vladičinog Hana, saznaje „Blic“. Slađana Velkov je postala poznata kao zagovornik korišćenja "lekovitog" preparata MMS za koji se ispostavilo da je - otrovni izbeljivač. Kazne do 150.000 dinara za roditelje koji ne budu vakcinisali decu Tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković potvrdio je da je izvršen pretres prostorija koje se dovode u vezu sa Slađanom Velkov, ali da nisu pronađene supstance koje su bile predmet interesovanja. Istina o MMS kapima koje se daju deci gora je nego što smo mislili (FOTO) (VIDEO) Pošto policija ništa nije pronašla, a istragom protiv Slađane Velkov zbog nadrilekarstva utvrđeno je da je sporne mejlove i postove slala iz Makedonije i Saudijske Arabije, naši organi nisu nadležni.

Facebook/Slađana Velkov
Naime, zbog toga što je eventualno krivično delo izvršeno van teritorije Srbije, u ovom slučaju Makedonije, slučaj bi mogli da preuzmu tamošnji organi. - Imajući u vidu da Slađana Velkov od 2006. živi u Makedoniji, Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (TVK) uputilo je zahtev za pružanje međunarodne pravne pomoći nadležnim organima Makedonije radi preuzimanja eventualnog krivičnog gonjenja - kazao je Stamenković. APEL GRAĐANIMA Građani koji su uzimali preparate koje je reklamirala Slađana Velkov i imali tegobe Tužilaštvo poziva da se jave. Ona je MMS kapi predstavljala kao lek za najteže bolesti, a ustanovljeno je da mogu da izazovu čak i smrt. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.