STRAVIČNA NESREĆA U DEČANSKOJ ULICI: Automobil ZAKUCAO momka i devojku u FORDU! (UNEMIRUJUĆI FOTO / VIDEO)
STRAVIČNA NESREĆA U DEČANSKOJ ULICI, Foto: Damir Dervišagić

KARAMBOL!

STRAVIČNA NESREĆA U DEČANSKOJ ULICI: Automobil ZAKUCAO momka i devojku u FORDU! (UNEMIRUJUĆI FOTO / VIDEO)

Nesrećni pešak (60) nije osećao noge posle udarca, dok su vozača "ševroleta" izvukli vatrogasci i on je bio u polusvesnom stanju

Objavljeno:

Četiri osobe povređene su kasno sinoć kada su se sudarili automobili "ford ka" i "ševrolet" u Dečanskoj ulici u centru Beograda.

foto: Damir Dervišagić

Kako smo saznali od očevidaca, "ford", u kom su bili mladić i devojka, kretao se ka Trgu Nikole Pašića, kada je na njega na pešačkom prelazu iz suprotnog smera naleteo "ševrolet", kojim je upravljao jedan muškarac koji je bio sam u kolima.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

- Udarac je bio strahovit. Kada sam izašao da vidim šta se dešava video sam dva poptuno uništena vozila i jednog čoveka koji 10-15 metara od njih leži na ledenom pločniku. Ispostavilo se da je to pešak kog je udario najverovartnije "ševrolet", koji je posle udarca u "ford" izleteo na kolovoz. Čuo sam od policajaca da se pretpostavlja da je vozač "ševroleta" izgubio kontrolu nad kolima zbog loših uslova na putu - rekao je jedan od svedoka.

foto: Damir Dervišagić

Nesrećni pešak (60) nije osećao noge posle udarca, dok su vozača "ševroleta" izvukli vatrogasci i on je bio u polusvesnom stanju. Povrede su zadobili i mladić i devojka iz "forda". Sve njih zbrinule su ekipe Hitne pomoći, koje su ih prevezle u bolnicu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs / A. S. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.