KRIMINAL ZAVLADAO NA KOSOVU! Albanci naoružani pljačkaju banke i supermarkete, NAROD U PANICI, A POLICIJA NEMOĆNA!
Kriminalci naoružani do zuba, Foto: puz

opšte ludilo

KRIMINAL ZAVLADAO NA KOSOVU! Albanci naoružani pljačkaju banke i supermarkete, NAROD U PANICI, A POLICIJA NEMOĆNA!

Većina napada dešava se uz pomoć vatrenog oružja i policija je potpuno nemoćna, dok su građani s pravom uplašeni za svoje živote

Objavljeno:

Prištinski mediji u panici pišu kako je Kosovo postalo raj za kriminalce, dok se ostali građani osećaju potpuno nezaštićeno. Naoružani pljačkaši terorišu radnike banaka i samoposluga, kao i klijente.

Prošle nedelje došlo je do oružanog obračuna pljačkaša i policije u Istoku, u blizini Peći, kada je poginuo jedan policajac, a jedan pljačkaš je ranjen. Takođe, maskirani pljačkaši opljačkali su banku u Kosovu Polju, a sličan scenario ponovio se i u jednom prištinskom tržnom centru.

Policijski zvaničnici saopštili su da je tokom 2018. godine na Kosovu zabeleženo 263 oružane pljačke. Dva pljačkaša su ubijena tokom prošle godine; jednog je ubila policija u Istoku, a drugog vlasnik radnje u Prištini.

Takođe, prilikom razmene vatre u Istoku, ubine je i jedan policajac, što je dodatno podiglo i onako visoku tenziju kad su u pitanju pljačkaši.

Policija je saopštila da su već na početku ove godine otkriveni kriminalci koji su targetirali neke biznismene i dobrostojeće ljude u želji da ih opljačkaju.

Samo 3. januara zabeležene su čak četiri oružane pljačke, pa se pretpostavlja da ni ova godina neće biti ništa bolja kad je kriminal u pitanju.

Većina napada dešava se uz pomoć vatrenog oružja i policija je potpuno nemoćna, dok su građani s pravom uplašeni za svoje živote.

Policijski zvaničnici najavili su da će bolje naoružati svoje službenike, ali malo je verovatno da će to sprečiti pljačkaše da nastave da orobljuju banke i prodavnice, kao i da kidnapuju bogatije ljude i traže otkup.

BONUS VIDEO:

ALBANCIMA SU ZABRANILI DA SE KOCKAJU, a šta bi SRBI radili kad bi DOŽIVELI TU SUDBINU? Marko ima SJAJAN odgovor!

(Espreso.co.rs/Indeksonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.