KRISTIJAN IZLAZI IZ ZATVORA! Bio je mnogo vezan za majku, pustiće ga na njenu SAHRANU samo POD JEDNIM USLOVOM!
Bio je mnogo vezan za majku, Foto: Facebook/ Kristijan Kiki Golubovć

izlazi!

KRISTIJAN IZLAZI IZ ZATVORA! Bio je mnogo vezan za majku, pustiće ga na njenu SAHRANU samo POD JEDNIM USLOVOM!

Golubović je odmah podneo zahtev da prisustvuje sahrani majke Milanke

Objavljeno:

Aleksandar Kristijan Golubović (49) najverovatnije će od uprave zatvora dobiti dozvolu da prisustvuje sahrani svoje majke Milanke Mime Golubović (69), koja je preminula 1. januara, saznaje „Alo!“.

Izlazak Kristijana na kratku slobodu je zasad strogo čuvana tajna jer bi njegov boravak van zidina požarevačkog zatvora „Zabela“ morale da prate neviđene mere bezbednosti.

- Golubović je odmah podneo zahtev da prisustvuje sahrani majke Milanke, za koju je bio jako vezan. Nadležne službe procenjuju koje sve mere treba preduzeti kako bi Kristijan iz strogo čuvanog sedmog paviljona mogao da izađe na sahranu - kaže izvor „Alo!“.

Ako dobije pozitivan odgovor, jake snage će morati da obezbeđuju Golubovića, koji izdržava osmogodišnju kaznu zatvora zbog šverca 125 grama heroina i nedozvoljenog posedovanja oružja.

- Njegova porodica je za prekjuče u 14.30 zakazala sahranu na groblju Lešće, gde je njegov otac Srboljub sahranjen 1994. godine, ali je sprovod pomerila zbog toga što je potrebna specijalna dozvola za Kristijanov izlazak iz zatvora - navodi sagovornik našeg lista.

Sahrana Kristijanove majke je zakazana za sutra, 5.januara 2019, na beogradskom groblju Lešće.

Golubović je ocu podigao spomenik na groblju Lešće, a na istom grobnom mestu je ostavljeno mesto i za njegovu majku Milanku. Na njegovom Fejsbuk profile je nakon smrti majke 1. januara napisao:

- Bez obzira na sve, jedna je majka! R.I. P.

Uz ovu objavu je stavio znak da se oseća tužno.

Kristijana je vest o smrti majke zatekla u požarevačkom zatvoru „Zabela“, u sedmom paviljonu, gde kaznu izdržavaju najopasniji zatvorenici.

- Milanka je imala probleme sa srcem i mnogo se sekirala zbog Kristijana. Radila je često u Nemačkoj da bi mogla da se izdržava i njemu pomaže - rekao je za „Alo!“ izvor blizak porodici.

Izvor blizak Kristijanovoj porodici kaže da su posle odlaska Kristijana u zatvor ostali podstanari jer su prodali stan u Beogradu, a ona se često selila.

Milanka je nedavno doputovala iz Nemačke, a preminula je u snu kod ćerke Kristine, u njenom stanu u Beogradu. On je i sama bila optužena da je pomagala sinu u dilovanju droge, ali je oslobođena optužbe. U sud je stalno dolazila tužna i neraspoložena.

Kristijanov advokat Borivoje Borović je juče rekao da još nema odgovora da li će njegovog klijenta pustiti na majčinu sahranu.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.