RAZBILI IZLOG CENTRALE SNS U SOMBORU! Zbog vandalizma privedena dva mladića
Uhapšeni zbog sumnje da su razbili izlog, Foto: Dado Đilas

BAHATO

RAZBILI IZLOG CENTRALE SNS U SOMBORU! Zbog vandalizma privedena dva mladića

Somborska policija uhapsila je N. M. (20) i N. A. (18), iz ovog grada zbog sumnje da su u noći između nedelje i ponedeljka razbili izlog centrale SNS u Ulici kralja Petra Prvog

Objavljeno:

Somborska policija uhapsila je N. M. (20) i N. A. (18), iz ovog grada zbog sumnje da su u noći između nedelje i ponedeljka razbili izlog centrale SNS u Ulici kralja Petra Prvog, poznatijoj kao Glavna u Somboru. Kako smo saznali, osumnjičeni su privedeni prekršajnom sudiji u Somboru koji im je izrekao kaznu.

-Ovaj sramni i kukavički čin, napad je ne samo na SNS i predsednika Aleksandra Vučića, već i na sve građane koji velikom većinom daju sve veću podršku Srpskoj naprednoj stranci - saopštio je GO SNS Sombor.

Molimo sve koji imaju drugačije političke stavove, da svoje ideje i dela stave transparentno pred građane, kao što to čini SNS, a ne da ovako kukavički i sramno ruže prostorije najveće i najjače stranke, navodi se u saopštenju.

GO SNS Sombora dodaje da ova partija neće odustati od borbe za uređeniju i moderniju Srbiju, kao i to da nikakvi divljački napadi neće sprečiti SNS na putu stvaranja još snažnije, uspešnije i naprednije države.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.