POSVAĐALI SE ZBOG DEVOJKE, ONDA JE UZEO PIŠTOLJ IZ AUTA I PUCAO MU U GLAVU! Stravični detalji krvavog dočeka 2019.
Ljubomorna scena je kulminirala na parkingu ispred kafića Dilema na Adi Huji, Foto: Stefan Jokić

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT MLADIĆA

POSVAĐALI SE ZBOG DEVOJKE, ONDA JE UZEO PIŠTOLJ IZ AUTA I PUCAO MU U GLAVU! Stravični detalji krvavog dočeka 2019.

Novogodišnja žurka završila oko tri sata iza ponoći, a pucnjava se dogodila oko sedam ujutru

Objavljeno:

Jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen, i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

Na licu mesta smo zatekli užasan prizor, sa krvlju i ostacima od pucnjave, a očevici su nam rekli da je u pitanju bio obračun dva mladića zbog devojke.

- Ljubomorna scena je kulminirala na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive "tojote" i pucao drugom u glavu - rekli su nam zaposleni u obližnjem kafiću "Dilema".

Oni, međutim, nisu mogli da nam potvrde da li su dvojica mladića bili gosti baš tog kafića.

Mislim da nisu bili kod nas, jer se novogodišnja žurka završila oko tri sata iza ponoći, a pucnjava se dogodila oko sedam ujutru. Čuo sam da su u pitanju dva dečka koja su se posvađala oko devojke i da je jedan od njih izvadio pištolj iz tojote sive boje i pucao drugom u glavu. Kada se to sve dogodilo, u kafiću su samo bili čuvar i čistačica, koji ništa nisu videli - rekli su nam zaposleni iz kafića "Dilema".

Podsećamo, danas su se u Beogradu dogodila dva incidenta. Jedan, ovaj na Karabrumi u kome je teško povređen mladić, a drugi u Dečanskoj, kada je drugi mladić izboden ispred kluba tokom "Psihodelik partija.

Mladić je za sada živ, iako je upucan u glavu.

- Dečko je primeljen u teškom stanju. Trenutno se nalazi na intezivnoj nezi i životno je ugrožen - rekla je Jovana PR Urgentnog centra.

(Espreso.co.rs/Blic-rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.