Dečak preminuo u Leskovcu, nakon što mu je pozlilo na času fizičkog

imao srčanih problema

Dečak preminuo u Leskovcu, nakon što mu je pozlilo na času fizičkog

Iz škole su saopštili da je Stefanu pozlilo iznenada oko 16 časova i 30 minuta. On je ostao bez svesti i pao na pod, a urgentnu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja
Objavljeno: 22:37h

Učenik četvrtog razreda srednje Tehničke škole „Rade Metalac“ Stefan Arsić (18) iz Mrštana, sela u okolini Leskovca, preminuo je u danas popodne na času fizičkog vaspitanja, potvrđeno je „Novostima“ u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice. Sevali noževi na Slaviji: Dvojica mladića se u tuči izbola noževima, jedan u kritičnom stanju! (FOTO) - Stefan je primljen u bolnicu bez srčane radnje, bez disanja i sa širokim nereaktivnim zenicama. Nažalost, posle reanimacije koja je trajala sat i po kolegama nije preostalo ništa drugo do da konstatuju smrt – kazao je dr Milan Stojković, načelnik leskovačkog Urgentnog centra. On je još rekao da se radi o pacijentu koji je operisao srce. Iz škole su saopštili da je Stefanu pozlilo iznenada oko 16 časova i 30 minuta. On je ostao bez svesti i pao na pod, a urgentnu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja.

- Iako je imao ozbiljne srčane intervencije Stefan Arsić nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja, o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičkog radio je vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju – kazao je Slavoljub Stanojević, direktor škole. On je dodao da je Stefan bio dobar đak, uzorno, disciplinovano i dobro dete i da je njegova iznenadna smrt, pored roditelja, pogodila sve njegove drugove iz odeljenja, đake i nastavnike škole. Nesrećni mladić je pohađao nastavu na smeru elektrotehničar multimedija i bio je omiljen u društvu. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.