HOĆU DA MI RODIŠ BEBU: Skandalozna presuda pedofilu iz Vranja koji je ljubio i spopadao DEVOJČICU (13) ISPRED ŠKOLE
Skandalozna presuda pedofilu iz Vranja, Foto: Vranjske

skandal!

HOĆU DA MI RODIŠ BEBU: Skandalozna presuda pedofilu iz Vranja koji je ljubio i spopadao DEVOJČICU (13) ISPRED ŠKOLE

Kada su fotografije dospele do policije, manijak je ekspresno uhapšen

Objavljeno:

Tridesetdevetogodišnji N. S. iz Krive Feje osuđen je pravnosnažno presudom Osnovnog suda u Vranju na godinu dana i šest meseci zatvorske kazne zbog događaja iz 2016. godine kada je "ljubio maloletnu oštećenu žensku osobu ispred Osnovne škole "Radoje Domanović" u Vranju, koja je tada imala 13 godina."

Sud je konstatovao da je to činio "u cilju zadovoljenja polnog nagona", pa je proglašen krivim za krivično delo nedozvoljene polne radnje, iz člana 182, stav 2, u vezi sa članom 180 stav 1 Krivičnog zakona, a na štetu maloletnice, učenice vranjske škole.

Podsećanja radi, ovaj slučaj šokirao je celu Srbiju kada je novinar krišom slikao jezivu scenu ljubavnog zanosa ispred osnovne škole u kojoj su glavni akteri bili 13-godišnjakinja i Nenad Stevanović zvani Roki (38). Ova slika ubrzo je podeljena na društvenim mrežama i, naravno, izazvala je lavinu osuđujućih komentara.

Kada su fotografije dospele do policije, manijak je ekspresno uhapšen. On je tada izjavio da nije pedofil, već da su on i 13-godišnjakinja u ljubavi, te da će je oženiti nakon što završi osnovnu školu.

Upoznali se preko Fejsbuka

U svojoj ispovesti, maloletnica je za "Blic" ispričala da su se njih dvoje upoznali preko Fejsbuka, i to da je on njoj prvi poslao poruku. Iako je videla da je dosta stariji od nje, kako je kazala, to joj nije smetalo da se zaljubi.

- Mi smo se upoznali preko Fejsa. Poslao mi je poruku: "Šta radiš, kako si?", i tako je sve počelo. Videla sam ja da je stariji, ali na početku mi nije smetalo. Zaljubila sam se. Od njega sam dobila plišano srce, parfeme, magnet... Sada je sve to na sudu - ispričala je devojčica.

Međutim, problemi u njihovoj ljubavi nastali su kada je počeo da govori o stvarima koje ne interesuju curice njenog uzrasta.

- Pre njega imala sam dečka mojih godina i on nikada tako nešto nije pričao. Nenad je često govorio "Hoću da imam bebu sa tobom", "Hoću da spavam sa tobom". Ja sam mu rekla da ne priča o tome jer imam samo 13 godina, da me to ne zanima. On nije nikada pokušao da spava sa mnom jer mu ja to nisam dozvolila - kazala je i dodala da je Stevanović nikada nije upoznao ni sa jednim prijateljem.

foto: Facebook / Nenad Stevanović / Vranjske

Majka: Nisu uhapsili pedofila kad smo prijavili

Svoju ispovest za "Blic" imala je Verica S, majka maloletne devojčice. Kako je kazala, policija je od samog starta bila upućena u ceo slučaj.

- Moja ćerka se sa njim, zlotvorom, upoznala preko Fejsbuka i u julu je pobegla da se uda za njega! Prijavili smo to policiji i tužilaštvu, vratili su nam ćerku, ali tog pedofila nisu uhapsili! Ginekolog je tada utvrdio da je sve u redu sa mojom ćerkom! Ali su policija i tužilaštvo morali da ga uhapse! Da jesu, ne bi došlo do ovoga - požalila se tada Verica S.

Iako su, kako tvrdi, ona i suprug Slađan ćerku držali pod kontrolom, u septembru je Nenad došao u Vranje i tada je pozvao N. S, koja je bila u školi.

- Videla se sa njim, ali ih je primetio naš rođak i javio nam. Moj suprug ih je presreo i otišli su u kafanu. Ali moj muž je blaži nego ja. On je razgovarao, a ja bih bolesniku oči iskopala. Pedofil je mom Slađanu rekao: "nećeš moći da me odvojiš od nje" i ponovio da će se moja ćerka udati za njega čim završi osnovnu školu. Posle nas je psiholog zvao iz škole i rekli smo da na sve načine pokušavamo da je otrgnemo od njega - navela je majka.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.