DIREKTORKA OTKRILA SVE O NESTANKU DEVOJČICA: Ovo je PRAVA ISTINA o drami u UČITELJSKOM NASELJU! (VIDEO)
DIREKTORKA OTKRILA SVE O NESTANKU DEVOJČICA, Foto: Filip Plavčić

sve je otkrila

DIREKTORKA OTKRILA SVE O NESTANKU DEVOJČICA: Ovo je PRAVA ISTINA o drami u UČITELJSKOM NASELJU! (VIDEO)

Važno je da smo ih brzo pronašli - rekla je ona

Objavljeno: 15:03h

Direktorka osnovne škole "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju danas je za medije rekla sve o drami koja se jutros odvijala u ovom naselju.

Jutros su tri devojčice nestale, za njima se tragalo tri sata, a pronađene su žive i zdrave u obližnjem tržnom centru. Ovo je ona rekla za medije:

- Posle škole deca nisu otišla kući, obavestili smo sve nadležne, svi su imali informaciju o tome šta se desilo. Bitno je da su deca pronađena, da su dobro. One su u tom uzrastu kada se lako zaigraju. Važno je da smo ih brzo pronašli. Dobila sam informaciju da su deca kupovala igračke, pa su se uputile ka igraonici, i tu su ih pronašli.

Posle završenih časova deca koja idu u boravak, odlaze u boravak, a ona po koje odlaze u boravak, idu kući. Neka deca odlaze i sama kući, uz saglasnost roditelja. To je dogovor sa roditeljima, i neko pravilo kod nas u školi. Ovakvih slučajeva nikad nismo imali do sada. Ova deca nisu išle u boravak. Jedna je ostajala sporadično, druga nije - rekla je Manuela Ilić, direktorka škole, i rekla da u školi ima 930 učenika, koje čuva obezbeđenje. Policajac je video da su devojčice izašle.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.