UKP HAPSIO DILERE PO SRBIJI, ZAPLENJENO 47 KILOGRAMA DROGE! Velika akcija kriminalističke policije
Velika akcija kriminalističke policije, Foto: mup.gov.rs

velika akcija policije

UKP HAPSIO DILERE PO SRBIJI, ZAPLENJENO 47 KILOGRAMA DROGE! Velika akcija kriminalističke policije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su petočlanu organizovanu kriminalnu grupu i zaplenili ukupno 47 kilograma marihuane.

Uhapšeni su A.S. (1968) i D.G. (1973), obojica iz Subotice, S.S. (1984) iz Bujanovca, i policijski službenici Policijske uprave u Vranju Đ. S. (1987) i S.N. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se sumnjiče da su od decembra prošle do decembra ove godine nabavljali na teritoriji AP Kosova i Metohije marihuanu u količinama od 15 do 40 kilograma, koju su transportovali na teritoriju Subotice i jednim delom prodavali krajnjim korisinicima, a delom krijumčarili u Mađarsku.

Osumnjičeni S.S., Đ.S. i S.N. su uhapšeni prilikom primopredaje 30 kilograma marihuane A.S., a droga je bila sakrivena u vozilu „fiat multipla“, bugarskih registarskih oznaka, u posebno izrađenom bunkeru.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.