2018. GODINA U ZNAKU MAFIJAŠKIH LIKVDACIJA! Oni su BRUTALNO UBIJENI u godini koja je za nama (FOTO) (VIDEO)
Oni su BRUTALNO UBIJENI u godini koja je za nama, Foto: printscreen instagram, Printscreen ewn.co.za, Printscreen Facebook, Privatna arhiva, Društvene mreže, profimedia

crna 2018. godina

2018. GODINA U ZNAKU MAFIJAŠKIH LIKVDACIJA! Oni su BRUTALNO UBIJENI u godini koja je za nama (FOTO) (VIDEO)

Crna statistika likvidacija čini da se osećamo kao da su ponovo došle devedesete

Objavljeno:

Više nije bezbedno ni šetati ulicom. Mafijaški obračuni i sukobi, borba za narko tržište i neraščišćeni računi, postali su sve učestaliji.

Do obračuna neretko dolazi usred bela dana i na javnim mestima.

Žrtve se nižu jedna za drugom, a podaci su poražavajući - od 141 ubistva, pravosnažno je rešeno tek 14, dok su počinioci nepoznati u više od 80 slučaja.

Ovo su sve likvidacije u 2018. godini.

Davorin Baltić (41)

Davorin Baltić
Davorin Baltić foto: Printscreen

Baltić je ubijen u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru. Nepoznati počinioci pucali su na njega iz vatrenog oružja, a u trenutku napada se u automobilu sa njim nalazila i policajka Marija Nikolić koja je bila na dužnosti. Protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo ometanje pravde, tako što je uklonila Baltićev pištolj nakon njegovog ubistva, a koji je policija tokom uviđaja pronašla. Nekoliko meseci kasnije, međutim, optužena je za nedozvoljeno nošenje oružja. Nepunih sedam meseci nakon ubistva, policija je raspisala međunarodnu poternicu za osumnjičenim, ali nije saopštila njegov identitet. Baltić je dovođen u vezu sa kavačkim klanom. Prema pisanju podgoričkih „Vijesti“ koje se pozivaju na policijske podatke, Baltić je visokopozicionirani član kavačkog člana, na čijem čelu su Slobodan Kašćelan, koji je nedavno uhapšen u Češkoj i Radoje Zvicer.

Dalibor Despotović (37)

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Despotović je ubijen oko pola devet uveče ispred menjačnice u Zaplanjskoj ulici u Beogradu. Nepoznati napadač ispalio je u njega više hitaca nakon čega je pobegao automobilom koji ga je čekao. Policija još nije utvrdila identitet napadača.

Despotović je bio vlasnik više menjačnica u Beogradu i odranije je bio poznat policiji. Uhapšen je u novembru 2010. kao član kriminalne grupe osumnjičene za više razbojništava, pljačke nekoliko banaka u Beogradu i posedovanja veće količine nelegalnog oružja.

Prema pisanju medija, Despotović je navodno radio u obezbeđenju Slobodana Šaranovića ubijenog u Budvi u martu 2017. godine, a njegovo ubistvo dovode u vezu sa ratom kriminalnih klanova i serijom ubistava izvedenih u Srbiji i Crnoj Gori. Nikola Jović (23)

foto: facebook

Jović je ubijen oko tri sata iza ponoći ispred zgrade u kojoj je živeo u leskovačkom naselju Dubočica.

Prema navodima medija, u Jovića je ispaljeno šest metaka, a ubistvo se dogodilo na njegov rođendan. Ko je ubio dvadesettrogodišnjeg mladića, nije poznato.

Petar Arsić (38)

foto: facebook

Arsić je ubijen hicima iz pištolja dva sata iza ponoći, ispred kafića „3K“ u beogradskom naselju Vidikovac. U junu 2018. godine za ubistvo Arsića optuženi su Strahinja Đanković, Ljubomir Lainović i Milomir Miladinović. Đanković se nalazio u bekstvu i on je uhapšen sredinom jula 2018. na Kosovu. Optužnica još nije potvrđena.

Ljubomir Lainović je uhapšen i nalazi se u pritvoru. Lainović je inače sin novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog ubijenog 2000. godine u Beogradu.

Arsić je odranije bio poznat policiji i za njim bila raspisana poternica zbog nanošenja teških telesnih povreda. Dva puta je osuđivan zbog krađa i razbojništava. Blažo Đurović (39)

Blažo Đurović
Blažo Đurović foto: Društvene mreže

Đurović je ubijen u popodnevnim satima u Ulici vojvode Skopljanca u beogradskom naselju Dušanovac. Nepoznati počinilac u Đurovića je ispalio nekoliko hitaca dok se on nalazio u svom „bmw“-u. Nedaleko od mesta ubistva, policija je pronašla zapaljen automobil. Dve nedelje nakon ubistva, policija je saopštila da je uhapšen osumnjičeni Nemanja Ivanov. Ivanovu se sudilo u slučaju ubistva Vladana Veličkovića u hotelu „Majdan“ u Beogradu 2015. godine - osuđen je na godinu i četiri meseca zatvora zbog nanošenja lakih telesnih povreda Veličkoviću. Pored Ivanova, na optuženičkoj klupi pred Višim sudom u Beogradu 25. je Darko Vesković zvani Prika.

Oni se terete da su iz automatske puške sa 29 projektila iz automobila ubili Đurovića a nakon toga, zapalili njegov automobil.

Dragoje Trišić Triša (44)

Dragoje Trišić Triša
Dragoje Trišić Triša foto: Privatna arhiva

Trišić je ubijen u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo. Nepoznati počinilac u Trišića je ispalio nekoliko hitaca ispred zgrade u kojoj je živeo. Trišić je preminuo je na licu mesta. Ubice nisu otkrivene.

Luka Radulović (37)

Luka Radulović
Luka Radulović foto: Printscreen/Facebook

Na Radulovića je pucao nepoznati muškarac u pivnici „Ispod mosta“ u Beogradu. Iako je Hitna pomoć brzo reagovala i prevezla ga u Urgentni centar, nakon više od sat vremena borbe za njegov život, on je preminuo. Policija je početkom jula 2018. raspisala međunarodnu poternicu za dvojicom muškaraca zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu. Nisu saopštena imena osumnjičenih, već inicijali – za ubistvo Radulovića osumnjičen je M.Đ. (1987), dok je S.K. (1985) osumnjičen za pomaganje u ubistvu. Radulović je imao bogatu kriminalnu prošlost, a radio je kao obezbeđenje beogradskih klubova. Za njegovo ime pročulo se nakon što je u septembru 2017. godine na kružnom toku kod Topčiderske zvezde u Beogradu „bentlijem“ presekao kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protiv Radulovića je pokrenut postupak zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika, koji nije završen do njegove smrti. U oktobru 2017. Radulović je uhapšen kao vođa grupe koja je prodavala kokain. Početkom marta 2018. sklopio je sporazum sa tužilaštvom na tri godine, a tri dana kasnije pušten je iz pritvora. Presudu je potvrdio Viši sud, ali Radulović nije upućen na odsluženje kazne.

Gorgija Darmanović Gorg (58)

foto: Printscreen / ewn.co.za

U Darmanovića je nepoznati napadač pucao oko podneva u Ulici aleksinačkih rudara na Novom Beogradu. On je potom prebačen u bolnicu u Zemunu u kojoj je preminuo nekoliko sati kasnije. Policija je nakon ubistva započela akciju „Vihor“ i na Novom Beogradu i u Zemunu zaustavljala sumnjive automobile i motore, ali tada nije pronašla ubicu. Prema pisanju medija Darmanović, crnogorski državljanin, rođen je u Johanezburgu i dovodi se u vezu sa tamošnjim narko-klanovima. Mesec dana nakon Darmanovićevog ubistva policija je saopštila da su osumnjičeni pokojni D.S. (1947) iz Kruševca i jedna nepoznata osoba. Zbog sumnje da su im pomogli u likvidaciji, uhapšeni su Kruševljani S.M. (1955) i S.Đ. (1974). Policija nije saopštila ime i prezime osumnjičenog, a prema dostupnim informacijama u pitanju je Dejan Stanković, jedan od braće blizanaca poznatih po nadimku Ždrokinci, koji je ubijen 6. juna 2018. u Kruševcu. Stanković je imao kriminalnu prošlost, a početkom maja ubijen je i njegov sin Vojin – ova likvidacija odigrala se dan nakon ubistva Darmanovića.

Vojin Stanković (41)

foto: Facebook / Vojin Stanković

Stanković je upucan oko 13 časova u strogom centru Kruševca ispred poznatog kafića „Arabika“. Na mestu događaja bili su prisutni brojni građani, ali niko nije povređen. Stankovića je hitna pomoć prevezla u bolnicu u kojoj je preminuo.

Kasnije istog dana, policija je saopštila da je utvrdila identitet osumnjičenog i da intenzivno traga za S.R, rođenim 1993. godine. Privedena su i saslušana dvojica mladića koji su bili u njegovom društvu u trenutku kada je ispalio hice u Stankovića. Ubijeni je sin Dejana Stankovića, jednog od braće blizanaca koji imaju krivičnu prošlost i u Kruševcu su poznati kao Ždrokinci. Njima se sudilo za ubistvo kruševačkog stomatologa, ali su prvostepenom presudom oslobođeni jer nije moglo da se utvrdi kome od blizanaca pripada DNK pronađen na mestu ubistva.

Milorad Andrić Beli

foto: Youtube / Printscreen / RUDAR 7

U Andrića je nepoznati napadač pucao oko 10 sati uveče ispred zgrade u kojoj živi u beogradskom naselju Višnjička banja.

Andrić je prevezen u Urgentni centar u kome je preminuo nekoliko dana kasnije. Andrić, zvani Beli, nekoliko dana pre ranjavanja je izašao iz zatvora u kome je odslužio kaznu od pet meseci zbog nelegalnog oružja, preneli su mediji.

Ognjen Žanić (26)

Ognjen Žanić
Ognjen Žanić foto: Printscreen/Instagram

Žanić je upucan oko pola deset uveče u parku iza zgrade u Radničkoj ulici u naselju Čukarica. Žanić je prevezen u Urgentni centar gde je preminuo nekoliko sati kasnije. Ubijeni mladić navodno je bio navijač FK „Rad“. Policija je tri dana nakon ubistva saopštila da je uhapsila dvojicu mladića osumnjičenih za ovaj zločin – V.A (1993) i R.D (1996). Mediji su preneli da je reč o Aleksi Vasiljeviću (25) i Dejanu Rutaju (22).

Dragoslav Miloradović Gale (44)

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Miloradović je ubijen oko osam uveče na uglu ulica Vojvode Micka Krstića i Višnjičke ispred samouslužne autoperionice, čiji je bio vlansik, u beogradskom naselju Karaburma. Dvojica nepoznatih napadača ispalila su na njega više hitaca i na motoru pobegla u pravcu Pančevačkog mosta.

Miloradović je bio blizak Luki Bojoviću. On je 2005. sa Bojovićem bio optužen za nedozvoljeno držanje oružja i falsifikovanje dokumenata. Krivičnom prijavom koju je policija 2004. poslala tužilaštvu, Miloradović je bio sumnjičen i za nasilje u porodici.

Ubice Miloradovića nisu otkrivene.

Radovan Laketić (37)

foto: MUP Srbije

Laketićevo telo pronašli su u jutarnjim satima slučajni prolaznici u naselju Voždovac. On je prethodne noći pogođen sa više hitaca. Krajem juna 2018. policija je saopštila da je uhapsila D.P. (1971), osumnjičenog za ubistvo. Laketić je nedavno izašao iz zatvora u kome se nalazio zbog trgovine drogom. Uhapšen je 2009. godine na Banjici u Beogradu sa dva kilograma heroina. Pretresom stana koji je koristio policija je tada pronašla još gotovo 20 kilograma heroina. Pronađena droga nabavljena je u Turskoj, a do Srbije je transportovana u đonovima muških gumenih papuča, otkrila je tada policija. Laketić je osuđen 2010. godine na 10 godina zatvora, a tri godine kasnije izručen je Crnoj Gori.

Dejan Stanković Ždrokinac (71)

Dejan Stanković Ždrokinac
Dejan Stanković Ždrokinac foto: Novosti.rs / S.B.

Na Stankovića je nepoznati napadač ispalio nekoliko hitaca oko pola 11 ujutru ispred hotela „Golf“ u kruševačkom naselju Prnjavor. Dejan Stanković i njegov brat blizanac u Kruševcu su poznati pod nadimkom Ždrokinci i imaju krivičnu prošlost. Sudilo im se za ubistvo kruševačkog stomatologa, ali su prvostepenom presudom oslobođeni jer nije moglo da se utvrdi kome od njih dvojice pripada DNK pronađen na mestu ubistva. Dejanov sin Vojin Stanković ubijen je početkom maja 2018. u centru Kruševca ispred poznatog kafića "Arabika", naočigled brojnih građana.

Predrag Milovanović (35)

Predrag Milovanović
Predrag Milovanović foto: Facebook

U Milovanovića je nepoznati napadač pucao iz vatrenog oružja oko 23 sata, a njegovo beživotno telo pronašli su prolaznici. Ubistvo se dogodilo ispred Milovanovićeve porodične kuće. Istraga je u toku.

Ognjen Ikač Kuki (23)

Ognjen Ikač Kuki
Ognjen Ikač Kuki foto: Privatna arhiva

Ognjen Ikač ubijen je 17. juna na Vidikovcu. Naime, Ikač je tog dana s prijateljima u jutarnjim časovima bio na gorblju Orlovača, na šestomesecnom pomenu prijatelju Aleksandru Savkoviću, koji je ubijen 17. decembra prošle godine ispred kluba Nana na Senjaku.

Nakon toga se uputio u kafić Klagenfurt u ulici Vidikovački venac 73. Oko 1.50 časova iza ponoći, u kafić je ušao naoružani muškarac sa kapuljačom u pratnji još jedne osobe. Kako kafić ima dve bašte, ubica je neprimetno prošao kroz prvu baštu, došao do druge koja se nalazi iza kafića, i sakrio se iza zida, ispričali su tada očevici za Espreso.co.rs.

Ikač je bio u društvu još nekoliko ljudi. U jednom trenutku jedan od njih video je ubicu i pitao prijatelje da li znaju ko je momak koji se "šunja" s pištoljem. U narednom trenutku Ikač, koji je napadaču jedini bio okrenut leđima, okrenuo se, a ubica je zapucao usred bašte.

Ranjen, Ognjen je krenuo da trči kroz kafić i izašao ispred u prednju baštu. Ubica se istim putem vratio do te bašte i opet počeo da puca. Ikač je krenuo da beži preko ulice ka zgradama u ulici Patrijarha Joanikija, a ubica je ispred kafića nastavio da puca na njega.

Naši sagovornici rekli su tada da napadač nije bio sam, već u društvu još jednog muškarca, takođe naoružanog, ali prema njihovim rečima, on nije pucao. Obojica su nakon pucnjave seli na skuter koji je bio parkiran kod kladionice koja se nalazi u blizini kafića, i od kafića skrenuli levo, dalje ulicom Vidikovački venac i pobegli.

Žrtva je, teško povređena i u krvi, po prijavi građana pronađena na stepeništu parkića između brojeva 22 i 22a. Ognjena su pogodila dva metka, jedan u vratnu aortu, a drugi u kuk, i on je u kritičnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Teško ranjeni mladić preminuo je u bolnici tokom noći.

Policija je nakon pucnjave blokirala taj deo grada, ali nije uhapsila ubicu.

Siniša Milić (45)

foto: Marina Lopičić

Milić je ubijen oko 12.30 u eksploziji automobila nedaleko od Autokomande. Njegova „tojota“ eksplodirala je dok je stajao na semaforu. Milić je bivši pripadnik policije Bosne i Hercegovine, a u srpskoj policiji radio je do 2009. Tokom 2013. godine obezbeđivao je ubijenog crnogorskog kriminalca Luku Đurovića, a jedno vreme radio je kao obezbeđenje članova porodice kriminalca Luke Bojovića. Bezbednosne službe označile su Milića kao člana barsko-budvanske kriminalne grupe na čijem čelu je Alan Kožar. Ova grupa bavi se švercom kokaina, kao i pranjem novca, zelenašenjem i likvidacijama, a delovala je pod vođstvom Luke Bojovića za koga je izvršavala ili učestvovala u likvidacijama. Grupa je bliska crnogorskom škaljarskom klanu, a učestvovala je i u brojnim kriminalnim obračunima sa suparničkim klanovima zbog preuzimanja vođstva u švercu droge. Milić je krajem novembra 2015. hapšen u jeku afere državni udar. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović tada je na konferenciji za novinare kazao da je Milić „tokom 24 sata osam puta zatečen u obilasku Vučićeve porodične kuće“. On je tom prilikom Milića označio kao pripadnika kriminalne grupe bliskog Đuroviću i Bojoviću. Krajem decembra 2018. godine, policija je saopštila da je uhapšen D.D. (1992.), osumnjičen za organizovanje i realizovanje Milićevog ubistva.

Savo Stevović (45)

Nepoznati napadač pucao je u Stevovića iz automobila u pokretu na uglu ulica Milana Jovanovića i Braće Limijer u Žarkovu nešto pre ponoći.

Stevović se u trenutku ubistva nalazio u automobilu marke „mini moris“ švajcarskih registarskih tablica. Nedaleko od mesta ubistva ubrzo je pronađen zapaljen „bmw“, a pretpostavlja se da je iz njega pucano. Početkom avgusta 2018. policija je saopštila da je uhapsila P.M. (1991) zbog sumnje da je ubio Stevovića.

Dragoslav Miša Ognjanović (57)

foto: Marina Lopičić

Poznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je u Ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu. Sa Ognjanovićem je bio njegov dvadesetšestogodišnji sin koji je ranjen u desnu ruku. Ognjanović je zastupao kriminalca Luku Bojovića i članove njegove porodice, a branio je i bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića u postupku pred Haškim tribunalom, Đorđa Prelića u slučaju ubistva francuskog državljanina Brisa Tatona, kao i optuženog za ubistvo vođe navijača Zvezde Velibora Dunjića.

Bio je zastupnik u slučajevima „Havana“ i „Durmitor“ u kojima su optuženi bliski škaljarskom klanu – kriminalnom klanu koji je blizak Luki Bojoviću. Policija je saopštila da intenzivno traga za ubicom.

Željko Pavkov Lala (47)

foto: Facebook / Crvene Beretke

Pavkov je ubijen u vatrenom okršaju koji se oko ponoći dogodio u mestu nedaleko od Bijelog Polja. Naime, kako se sumnja, Pavkov i Ljubomir Lazić ilegalno su ušli u Crnu Goru kako bi ubili Bijelopoljca Elvisa Ćatovića. U blizini Ćatovićeve kuće došlo je do unakrsne pucnjave – Pavkova i Lazića sa jedne i Ćatovića sa druge strane. U obračunu je ubijen Pavkov, dok su druga dvojica ranjena. Ćatović je uhapšen zbog ubistva. Ubijeni Pavkov bio je pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO).

Marko Elek (31)

Elekovo telo pronašli su prolaznici na dečjem igralištu između zgrada u beogradskoj opštini Voždovac oko šest sati ujutru.

Telo je bilo u lokvi krvi, a pored njega se nalazila jedna čaura. Nije poznato da li je Elek ubijen na mestu gde je pronađeno telo. Istraga je u toku. Ubijeni Elek bio je višestruko osuđivan. Nekoliko puta je bio na izdržavanju zatvorske kazne, uglavnom zbog serija razbojništava.

Radoš Joksimović (26)

foto: Facebook / Rados Joksimovic

Joksimović je ubijen dok je sedeo u bašti kragujevačkog restorana „Neptun“. Ubica sa kacigom na glavi ušao je u baštu restorana, ispalio dva metka u Joksimovića i pobegao skuterom. Joksimović je od zadobijenih povreda preminuo u Kliničkom centru u Kragujevcu. Joksimović je bio bokser i MMA borac, a radio je i kao obezbeđenje noćnih klubova u Kragujevcu. Pre dve godine na njega je pucano u centru Kragujevca i tada je zadobio teške povrede zbog kojih je završio sportsku karijeru. Protiv njega su se vodila dva postupka zbog nasilničkog ponašanja. Dan nakon ubistva policija je saopštila da je uhapsila osumnjičenog A.M. (1997) i da on ima kriminalnu prošlost i da je osuđivan kao maloletnik.

Predrag Kostić (42)

Kostićevo beživotno telo u lokvi pronašao je slučajni prolaznik. Telo je pronađeno na putu od Rušnja ka Čukarici, na starom putu za beogradsko naselje Železnik, a na njemu su bile vidljive rane od vatrenog oružja. Mediji pišu da je Kostić je imao kriminalni dosije. Istraga je u toku.

Predrag Mitrović Pereca (49)

Mitrović je ubijen u popodnevnim satima nedaleko od kuće u kojoj je živeo u beogradskom naselju Dušanovac.

U vreme ubistva on je bio na odsluženju jednogodišnje kazne kućnog zatvora, na koju je osuđen zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, objavile su mediji.

Ubica je sačekao Mitrovića i u njega ispalio nekoliko hitaca u trenutku kada se vraćao iz dozvoljene dvočasovne šetnje. Mediji spekulišu da je Mitrović imao bogat kriminalni dosije, ali da pre kazne zbog koje je bio u kućnom zatvoru, nije osuđivan. Istraga je u toku.

Drago Božović (20)

foto: Privatna arhiva

Božović je upucan sa više hitaca u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Pucnjava se dogodila u večernjim satima pored vrtića. Na Božovića je, prema nezvaničnim informacijama, pucano iz automobila u pokretu. Hitna pomoć prevezla ga je u zemunsku bolnicu u kojoj je preminuo četiri dana kasnije. Mediji ovu likvidaciju dovode u vezu sa obračunima kriminalnih klanova navodeći da je Božović bio blizak kavačkom klanu. Krajem decembra 2018. godine policija je saopštila da je rasvetlila Božovićevo ubistvo i uhapsila dvojicu osumnjičenih. Saopštila je samo inicijale - M.Ć. (1997.) osumnjičen je za ubistvo, a U.C. (2000.) za pomaganje.

Srđan Aleksić (38)

foto: Facebook

Aleksić je ubijen na parkingu nedaleko od centra Pirota. Prema pisanju medija, nakon što je parkirao automobil „BMW“ u Aleksića je nepoznata osoba sa motora ispalila pet hitaca i potom pobegla sa mesta događaja. Aleksić je, prema pisanju medija, pre nekoliko godina izašao iz zatvora u kome je služio kaznu zbog učešća u ubistvu pirotskog ugostitelja Dejana Ilića – on je 2005. izgoreo u automobilu koji je zapaljen molotovljevim koktelom.

Aleksić osuđen na 9 i po godina zatvora zbog podstrekavanja na ovo ubistvo.

Ivan Ilić (41)

foto: Kurir / M.S.

Nepoznati ubica pucao je oko pola dva popodne u Ilića nedaleko od centra Niša, kod ulaza u Tvrđavu. Jagodinac Ilić bio je na izvršenju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu, a na mestu gde je ubijen, prema nezvaničnim informacijama, zajedno sa ostalim osuđenicima je uređivao zelene površine. Automobil za koji se sumnja da su koristile Ilićeve ubice pronađen je zapaljen u niškom naselju Donji Komren. Ilić je, prema pisanju medija, u zatvoru bio zbog trgovine drogom.

Poslednji put pre ubistva u žižu javnosti dospeo je prošlog novembra kada oteo i teško povredio Marka S. (26) zbog, kako je prvo rekao, "isterivanja đavola" iz mladića.

Vladimir Popović (43)

foto: Marina Lopičić

Popović je upucan u kafiću u Ulici vojvode Šupljikca u Beogradu oko deset sati uveče. Dvojica napadača ušla su u kafić i pucala u njega, a tom prilikom je ranjen i dvadesettrogodišnji mladić. Napadači su, kako se sumnja, pobegli sa lica mesta crnim „audijem“, a policija je nakon pucnjave proglasila akciju „Vihor“ u potrazi za njima. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.