PEVAČICA PRIZNALA DA JE ZAPALILA KUĆU NOVINARA IZ GROCKE: Milan ostao bez svega! Ona dobila kućni pritvor!
Sklopila je sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice, Foto: preentscreen/facebook

šokantno priznanje!

PEVAČICA PRIZNALA DA JE ZAPALILA KUĆU NOVINARA IZ GROCKE: Milan ostao bez svega! Ona dobila kućni pritvor!

Ona je danas posle saslušanja priznala krivicu i zaključila sporazum o priznanju krivičnog dela s Drugim osnovnim tužilaštvom u Beogradu

Objavljeno: 21:36h

Bojana Cvetković Šijacki, koja je juče uhapšena zbog paljenja kuće na novinara portala Žig info, sklopila je sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice.

Ona je danas posle saslušanja priznala krivicu i zaključila sporazum o priznanju krivičnog dela s Drugim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.Posle toga je, na osnovu sporazuma, osuđena na šest meseci kućnog zatvora i novčanu kaznu od 50.000 dinara, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Milica Ljubičić.

Bojana Cvetković Šijacki
Bojana Cvetković Šijackifoto: preentscreen/facebook

Bojana je u iskazu pred tužiocem rekla da je na 300 metara od kuće novinara portala Žig info odvezla Aleksandra Marinkovića, koji je optužen da je ciglom razbio prozor a zatim i ubacio flašu sa benzinom u kuću oštećenog.Izvor iz tužilaštva dodaje da je pevačica na kraju rekla da je svesna šta je uradila i da se zbog toga kaje.

Druga dvojica osumnjičenih ostaju u pritvoru koji im je juče određen.

Bojana je do sada bila poznata kao pevačica u lokalnom Fantastik BG bendu, a pojavljivala se i na Grand televiziji. U ovom slučaju je optužena za saučesništvo.

Tri osobe su juče uhapšene zbog ovog incidenta, a kako je navelo Udruženje novinara Srbije, u pitanju su Aleksandar Marinković, Bojana Cvetković - Šijacki i Igor Novaković koga policija sumnjiči da je organizator napada.

Marinković se sumnjiči za izvršenje, a Cvetković – Šijacki za saučesništvo. Njoj je juče određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako se sumnja, Marinković je izazvao požar po nalogu Igora Novakovića (41) iz Grocke, u zamenu za otpis duga koji je trebalo da vrati Novakoviću.

U pitanju je velika materijalna šteta
U pitanju je velika materijalna šteta foto: PRINTSCREEN N1

U kući bivšeg pripadnika MUP u Grockoj, Milana Jovanovića, koji radi kao novinar portala "Žig Info" u noći između 11. i 12. decembra došlo je do požara, a sumnja se da su u garažu ubačeni Molotovljevi kokteli.

Požar je pričinio veliku materijalnu štetu.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.