SINIŠA MILIĆ RAZNET JE KOD FRANŠA: Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo saradnika Luke Bojovića
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo Siniše Milića koji je poginuo u eksploziji džipa na Automokandi 19. jula ove godine, Foto: Marina Lopičić

rasvetljeno

SINIŠA MILIĆ RAZNET JE KOD FRANŠA: Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo saradnika Luke Bojovića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo Siniše Milića koji je poginuo u eksploziji džipa na Automokandi 19. jula ove godine

Objavljeno:

Policija je uhapsila D.D. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u organizaciji, kao i da je počinio teško ubistvo Siniše Milića.

Podsetimo, Milić je ubijen 19. jula, a kako su tada naveli očevici, nakon eksplozije on je vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, a nekoliko minuta kasnije podlegao je povredama. Hitna pomoć je mogla da konstatuje smrt.

- Milić je svojim terencem skrenuo iz Nebojšine ulice u Južni bulevar. Napravio je polukružno okretanje, a onda se začula snažna detonacija. Eksplozija mu je raznela obe noge, a on je zapomagao i vrištao u vozilu naočigled brojnih građana, koji su u šoku i strahu posmatrali stravičnu scenu. Prednji branik s njegovog automobila, ali i delovi haube i motora odleteli su dvadesetak metara od vozila. Eksplozija je zahvatila još nekoliko automobila koji su se nalazili u blizini „tojote“, ali niko nije nastradao - naveo je izvor Kurira.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo Siniše Milića koji je poginuo u eksploziji džipa na Automokandi 19. jula ove godine.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo Siniše Milića koji je poginuo u eksploziji džipa na Automokandi 19. jula ove godine. foto: Marina Lopičić

Naime, atentator je koristio klasičan eksploziv, spravljen kao smesa više jedinjenja i može se na nabaviti na crnom tržištu u tri zemlje iz regiona: Crnoj Gori, Albaniji i Bosni i Hercegovini. Međutim, ispituje se da li eventualno eksploziv potiče s jednog od kamenoloma u Srbiji, gde ga mineri koriste.

Takozvana "marmelada", lako se priprema, a koristi se čak i u ribolovu. S obzirom na gramažu koja se upotrebi, u krugu od 150 metara gde se ovaj eksploziv baci, ne ostaje ništa osim mrtvo more.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.