STEFANOVA ŽENA JE TRUDNA, ON NIKAD NEĆE VIDETI BEBU! Porodica ubijenog momka juče je primila najstrašniji poziv
Porodica ubijenog momka juče je primila najstrašniji poziv, Foto: Printscreen/facebook

tuga

STEFANOVA ŽENA JE TRUDNA, ON NIKAD NEĆE VIDETI BEBU! Porodica ubijenog momka juče je primila najstrašniji poziv

Lazarević je kobne večeri radio za šankom kafane, koja je inače u vlasništvu njegovog strica

Objavljeno:

Stefan Lazarević (26) izboden je nožem nasmrt ispred kafane u selu Stubline kod Obrenovca, a policija je, zbog sumnje da je počinio ubistvo, uhapsila Vasilija Mirkovića (27) iz Velikog Polja i njegovog pomagača Mihaila Velimirovića (20).

Stefan Lazarević preminuo je u subotu oko 3.30 sati u Domu zdravlja u Obrenovcu, nakon što ga je jedan gost kafane “Kod Šverka” u Stublinama nakon tuče ispred lokala izbo nožem.

Kako saznajemo, Lazarević je kobne večeri radio za šankom kafane, koja je inače u vlasništvu njegovog strica. Lazarević nije stalno radio u kafani, već je došao da pomogne stricu. Pokojnik je imao firmu za čišćenje zgrada i konobarisanje mu nije glavni posao.

U jednom trenutku došlo je do svađe između Lazarevića i dvojice gostiju. Njih trojica su zatim izašli ispred kafane, gde su nastavili prepirku. Tada je počela tuča u kojoj je, kako se sumnja, Mirković izvadio nož i zadao nekoliko uboda Stefanu Lazareviću.

Ceo Obrenovac i Stubline u šoku su dan nakon ove tragedije. Stefan, kojem je žena u šestom mesecu trudnoće, važio je za vrednog mladića koji se nije libio da nekome pomogne ili radi dodatni posao. Njegovi rođaci juče ujutru saznali su užasne vesti nakon što im je zazvonio telefon...

- Pozvao nas je komšija i ispričao šta se dogodilo Stefanu, svi smo i dalje u šoku. U kafani svog strica, koja radi samo zimi, sezonski, otišao je da bi im pomogao, da radi za šankom i konobariše. Bio je izuzetno vredan i pošten i radio je nekoliko poslova. Ništa mu nije bilo teško. Nikada se u životu nije potukao, on ne bi ni mrava zgazio. Bio je toliko vedrog duha, kako ovo da se desi. Žena mu je u šestom mesecu trudnoće, nije dočekao da vidi svoje rođeno dete - kaže jedna rođaka Lazarevića.

foto: Printscreen/facebook

Niko ne zna šta je razlog svađe i napada na Lazarevića, a njegovim rođacima osumnjičeni nisu poznati od ranije i misle da ih Stefan nije poznavao.

Ubistvo se dogodilo pred više gostiju kafane, i kako saznajemo, oni su dali izjave policiji o nemilom događaju. Telo ubijenog mladića odneto je na obdukciju.

Ubica posle ubistva otišao kući da spava

U komšiluku se priča da je osumnjičeni Mirković nakon napada pobegao svojoj kući u Velikom Polju. Njega je policija navodno i pronašla u kući kako spava.

Mirković je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, dok se njegovom prijatelju Velimiroviću na teret stavlja ubistvo u saizvršilaštvu. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Stefanović: Počiniocima izreći drakonske kazne

foto: Beta/Miloš Miškov

“Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne: 10-15 godina zatvora”, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović komentarišući hapšenje osumnjičenih za ubistvo mladića u Stublinama.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.