Srpskim dilerima policija provalila štek: Uhapšeni sa 2,5 kg kokaina, vrednost 12,5 miliona dinara!

U okolini Subotice

Srpskim dilerima policija provalila štek: Uhapšeni sa 2,5 kg kokaina, vrednost 12,5 miliona dinara!

Ukupna vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 12,5 miliona dinara
Objavljeno: 11:50h

Uhapšena kriminalna grupa koja je krijumčarila narkotike iz zemalja Zapadne Evrope i distribuirala ih na teritoriji Srbije. Užas u Lazarevcu: Tinejdžer (19) prosuo i zapalio benzin, plamen zahvatio dečaka (10)! Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije - Službe za prevenciju narkomanije i suzbijanje krijumčarenja narkotika, presekli su još jedan lanac krijumčarenja narkotika, zaplenili oko 2,5 kilograma kokaina i uhapsili pet osoba.

Shutter
Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga policija je u okolini Subotice uhapsila A. S. (1985) i D. S. (1956), a u Beogradu V. B. (1985), S. J. (1987) i M. J. (1990), svi iz Beograda. Prilikom pretresa automobila, "opel insignia", koji su koristili A. S. i D. S, policijski službenici su u specijalno izrađenom bunkeru pronašli oko dva i po kilograma kokaina i više mobilnih telefona "blekberi", koje su osumnjičeni koristili za prikrivenu komunikaciju. Sumnja se da je ova organizovana kriminalna grupa krijumčarila narkotike iz zemalja Zapadne Evrope i distribuirala ih na teritoriji Srbije.
Stock
Ukupna vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 12,5 miliona dinara. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu. (Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.