OBRT U LIKVIDACIJI ROGANOVIĆA U BEČU: Zbog Vladimirovog UBISTVA, policija u BEČU uhapsila MUŠKARCA ovog POREKLA
OBRT U LIKVIDACIJI ROGANOVIĆA U BEČU, Foto: Printscreen/facebook

KLUPKO SE ODMOTAVA

OBRT U LIKVIDACIJI ROGANOVIĆA U BEČU: Zbog Vladimirovog UBISTVA, policija u BEČU uhapsila MUŠKARCA ovog POREKLA

On je naglasio da se zbog toga, trenutno, ne može isključiti da je na izvestan način umešan u ubistvo Roganovića

Objavljeno: 20:15h

Austrijska policija uhapsila je danas Stefana Vilotijevića (23) crnogorskog porekla i još jednog muškarca (29) koji su bili na ručku s Vladimirom Roganovićem posle koga je taj član crnogorskog kriminalnog kavačkog klana ubijen.

Taj treći muškarac, koji nije povređen u pucnjavi, bio je najpre saslušan samo kao svedok. Međutim, kako je saopštila policija, istraga i rezultati saslušanja su promenili mišljenje policije.

"Dao je neverodostojnu izjavu vezanu za događaj", saopštio je portparol policije Danijel First.

On je naglasio da se zbog toga, trenutno, ne može isključiti da je na izvestan način umešan u ubistvo Roganovića.

Policija nije želela da daje dalje informacije zbog istrage koja je i dalje u toku. Ukazuje se u saopštenju policije jedino da se 29-ogodišnjaku pripisuje bliskost organizovanom kriminalu.

foto: Printscreen/facebook

Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Beogradu, rekao da je srpska policija, na zahtev za pomoć austrijskih kolega, prosledila informacije o jednom licu.

"Ono što smo imali, to smo im dostavili. Dostavili smo sva saznanja koja imamo. Dali smo kolegama jedan od mogućih pravaca rasvetljavanja slucaja i dobili smo zahvalnicu austrijske policije na brzoj reakciji", rekao je Stefanović na pitanje novinara da li i na koji nacin srpska policija saraduje sa austrijskom.

Istakao je da je srpska policija dala kolegama iz Austrije pravi identitet jedne osobe, koja je imala lažne dokumente, što bi moglo da pomogne u rasvetljavanju krivičnog dela.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.