ŠTA SE KRIJE IZA SMRTI BAKA LENKE KOJA SEBE UGUŠILA KESOM? Komšije otkrile šta im je sve rekla pre smrti!
Baka Lenka je živela sama jer joj je suprug preminuo pre više godina, Foto: Stefan Kojić

pretužno

ŠTA SE KRIJE IZA SMRTI BAKA LENKE KOJA SEBE UGUŠILA KESOM? Komšije otkrile šta im je sve rekla pre smrti!

Telo Lenke B. (88) sa najlon kesom na glavi pronađeno je danas oko 9 sati u njenom stanu u Ulici admirala Geprata u Beogradu

Objavljeno: 22:24h

Jeziva smrt! Sumnja se da se Lenka B. (88) ugušila najlon kesom koju je obmotala oko glave dok je ležala u krevetu

Telo Lenke B. (88) sa najlon kesom na glavi pronađeno je danas oko 9 sati u njenom stanu u Ulici admirala Geprata u Beogradu.

Sumnja se da je baka, koja je poslednjih mesec dana bila slabo pokretna, izvršila samoubistvo tako što je stavila kesu na glavu i ugušila se.

Komšije pokojne Lenke B. ispričale su da je njeno telo pronašla negovateljica.

Pala i ugruvala se

- Ona je vodila računa o baki poslednjih mesec dana, od dana kada je pala i ugruvala se. Negovateljica je došla da nam kaže da je Lenku pronašla u krevetu sa kesom na glavi. Ne znam ni sama kako je uspela tako da umota kesu. Dodirnula sam joj ruku, još je bila topla. Brzo sam joj skinula to s glave i pokušala da joj dam veštačko disanje, ali, nažalost, u tome nisam uspela - kaže komšinica koja živi u stanu ispod Lenkinog.

Ona dodaje da je Lenka inače bila vitalna, da je živela sama jer joj je suprug preminuo pre više godina.

Tražila da ide kod frizera

- Nisu imali dece. Ima sestru i sestrića, koji je povremeno obilazio. Imala je novca i normalan, uredan život. Ne vidim razlog da se odluči na ovako nešto - kaže komšinica i dodaje da je od negovateljice čula da je njena komšinica nagoveštavala da će sebi oduzeti život.

- Negovateljica je ispričala da je Lenka nedavno tražila da ide kod frizera da skrati kosu pošto će ionako biti kremirana. Pored toga, rekla joj je da je spremila garderobu za onaj svet. Te stvari smo zaista i našli u drugoj sobi, uredno spakovane - priča komšinica i dodaje da je najverovatnije to što je bila ugruvana bio razlog da uradi ovako nešto.

Bila situirana Ostavila oproštajno pismo?

Prema rečima komšija, Lenka B. radila je kao grafički dizajner.

- Nije oskudevala ni u čemu. Imala je dovoljno za sebe i negovateljicu plaćala poslednjih mesec dana. Nedavno je i neki stan prodala. Sestrić i njegova supruga su, kako čujem, pitali policiju za neko pismo. Možda je i njima najavila šta će da uradi i dala im instrukcije - kaže komšinica.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.