SAMI SEBI NANOSILI POVREDE, a tvrdili da su izujedali psi lutalice! 3 osobe u Jagodini uhapšene zbog prevare
Sami sebi nanosili povrede, a tvrdili da su psi lutalice, Foto: Beta / Dragan Gojić

lažirali povrede

SAMI SEBI NANOSILI POVREDE, a tvrdili da su izujedali psi lutalice! 3 osobe u Jagodini uhapšene zbog prevare

Na ovaj način, osumnjičeni su pribavljali lekarsku dokumentaciju, koju su potom, kako se sumnja, koristili za traženje naknade štete od grada Jagodine

Objavljeno: 15:37h

Policija je u Jagodini uhapsila tri lica, a protiv jednog podnela krivičnu prijavu, zbog sumnje da su lagali kada su prijavljivali da su ih ujeli psi lutalice, te tražila isplatu naknade od jagodinske Gradske uprave po tom osnovu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saopšteno je danas da su osumnjičeni sami sebi nanosili povrede podesnim predmetom, a potom izjavljivali da su one nastale od ujeda pasa lutalica.

Kako saznajemo, tužilaštvo je tražilo da se odredi pritvor M.R., R.T. i N. L. iz Jagodine. Njima se na teret stavlja krivično delo navođenje na overu neistinitog sadržaja.

Na ovaj način, osumnjičeni su pribavljali lekarsku dokumentaciju, koju su potom, kako se sumnja, koristili za traženje naknade štete od grada Jagodine.

Osumnjičenima je, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, određeno zadržavanje do 48 časova, a, uz krivičnu prijavu, biće privedeni tužiocu.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.