RADILA SAM POD NADIMKOM VITKA CRNKA, IMALA PO 2-3 MUŠKARCA DNEVNO! Ispovest nezaposlene žene koja je otišla u Zadar
Ispovest nezaposlene žene koja je otišla u Zadar, Foto: Profimedia/Ilustracija

uhapšena zbog prostitucije

RADILA SAM POD NADIMKOM VITKA CRNKA, IMALA PO 2-3 MUŠKARCA DNEVNO! Ispovest nezaposlene žene koja je otišla u Zadar

Pola sata seksualnih usluga naplaćivala je nešto više od 50 evra

Objavljeno:

- Nisam mogla da pronađem posao koji bi mi omogućio novčana primanja za normalan život, pa sam pre pet do šest meseci odlučila da se bavim pružanjem seksualnih usluga - rekla je A. F. (40) sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom zbog odavanja prostituciji pod nadimkom "Nova vitka crnka".

Kao "vitka crnka" u Zadar se "trbuhom za kruhom" preselila početkom februara, piše Zadarski.hr. Pošto je objavila oglas pod nazivom "Nova vitka crnka" sa svojim kontakt brojevima koje je često menjala u Zadru je svoje seksualne usluge naplatila neutvrđenom broju muškaraca

"Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Deci sam kupovala potrepštine, a jedan deo sam davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli za decu", rekla je rastavljena majka dvoje dece.

U letnjoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cenu.

Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna (80 evra) za pola sata do 800 kuna za sat vremena (oko 110 evra) . Novi oglas je glasio: "Zadar! Nova vitka crnka 19 godina!". Tada je stupila u kontakt sa najmanje pet različitih muških osoba.

Uhapšena je u policijskoj akciji "Klopka", 9. avgusta pošto su dvojica zadarskih policajaca lažno preko oglasa pristali na dogovor: "Može hotel ili tvoj prostor".

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.