ZORANA MARJANOVIĆA HTELI DA UBIJU?! Plan kovali dok je bio u pritvoru, a sve je obelodanila ONA!
Početkom oktobra ove godine po drugi put je vraćena optužnica protiv Marjanovića i naložena dopuna istrage zbog nedostatka dokaza, Foto: Marina Lopičić

ko stoji iza svega?

ZORANA MARJANOVIĆA HTELI DA UBIJU?! Plan kovali dok je bio u pritvoru, a sve je obelodanila ONA!

Otmica je bila planirana dok je Zoran još bio u pritvoru

Objavljeno: 19:33h

Zorana Marjanovića (40), koji se tereti za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), planirali su da kidnapuju i pretuku kako bi od njega iznudili priznanje da stoji iza brutalnog zločina u Borči! Ove šokantne tvrdnje iznela je detektivka Katarina Ostojić, a svoja saznanja, kao i ime i prezime osobe koja je planirala kidnapovanje, prosledila je tužilaštvu - pišu beogradski mediji.

Lažni profili

Kako objašnjava Ostojevićeva, iza neuspele otmice stoje članovi grupa na društvenim mrežama koje su protiv Marjanovića.

Ta osoba je donekle poznata javnosti. Otmica je bila planirana dok je Zoran još bio u pritvoru. Plan je bio da, ukoliko on izađe iz zatvora, od njega iznude priznanje da stoji iza Jeleninog ubistva. Poenta je bila da se na Marjanovića pošto-poto svali krivica i da on odgovara za smrt žene - priča Ostojićeva za beogradske medije.

Ona kaže da je ceo plan smišljen na internetu, gde su se pratioci na društvenim mrežama podelili u dve grupe - za Zorana i protiv njega.

Optužnica po drugi put na dopuni

Početkom oktobra ove godine po drugi put je vraćena optužnica protiv Marjanovića i naložena dopuna istrage zbog nedostatka dokaza.

To su bile igre, bilo je i dosta lažnih profila, ali je sve bilo organizovano. Što se tiče Marjanovića, trebalo je da se snimi njegov odgovor da je ubio Jelenu, da se to prebaci na USB, a potom pošalje tužilaštvu kao dokazni materijal. Pitala sam se da li je ta osoba koja je planirala otmicu normalna, da li se drogira, da se šali sa mnom ili radi za neku grupu kriminalaca. Da ne bih tupila svoj mozak, sve sam prosledila nadležnim organima - dodaje ona.

Ometanje istrage

Detektivka ne želi da otkriva ime i prezime osobe koja stoji iza neuspele otmice da ne bi, kako kaže, ometala istragu.

Ko zna šta su Zoranu još spremali. Zbog svega toga treba da ima obezbeđenje i mora da ima nekoga ko ga prati - zaključuje ona.

Advokat Nebojša Milosavljević u šoku je zbog detektivkinih saznanja.

- To su krupne reči! Sve je, kako sam razumeo, dostavljeno tužilaštvu i može da bude vrlo korisno za istragu, kako bi se utvrdilo da li neko eventualno montira Zoranu ubistvo, kao i da li još neko stoji iza toga - kaže Milosavljević za beogradske medije.

Obezbeđenje čuvalo Janu

Zoran Marjanović je ubrzo posle supruginog ubistva angažovao obezbeđenje.

- Ne znamo ko je ubio moju Jecu niti koji je bio motiv. Ne znam ništa. Zato želim da obezbeđenje koje sam unajmio ne skida pogled s moje ćerke Jane gde god da ide dok policija ne razreši Jecino ubistvo - rekao je tada Marjanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.