DEVOJČICA (12) IZ ZAJEČARA JE ZATRUDNELA, a sada se OGLASIO OTAC (16) BEBE! Molio je samo ZA JEDNO!
Molio je samo ZA JEDNO!, Foto: Profimedia

skandal!

DEVOJČICA (12) IZ ZAJEČARA JE ZATRUDNELA, a sada se OGLASIO OTAC (16) BEBE! Molio je samo ZA JEDNO!

Devojčica je u četvrtom mesecu trudnoće

Objavljeno: 17.12.2018. 14:48h
  • 241

Volim svoju ženu, staraću se o njoj i venčaćemo se kad nam zakon to dozvoli. Molim vas, ne uzimajte nam dete, izjavio je šesnaestogodišnji dečak iz Zaječara u policiji posle privođenja zbog sumnje da je obljubio devojčicu (12) koja je posle odnosa s njim ostala trudna.

Njih dvoje su se upoznali u maju, zavoleli, počeli da se zabavljaju, a kada su saznali da je devojčica trudna ona je prešla da živi kod njega, pišu pojedini beogradski mediji.

- Iako su zajedno i dobrovoljno su stupili u seksualne odnose, ovde postoji krivično delo obljuba nad detetom, jer dečak ima 16 godina. To znači da je stariji maloletnik koji nije smeo da se upusti u vezu sa maloletnicom. Devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu - kaže izvor iz istrage.

 

Nadležni su naložili psihijatrijsko veštačenje oba maloletnika da bi se ustanovilo da li su svesni šta su učinili, kao i da li će moći da se staraju o detetu.

Devojčica je u četvrtom mesecu trudnoće, pišu mediji.

- Ukoliko se ustanovi da su oboje sposobni za brigu, verovatno će sve ostati na tome. Ukoliko se dečak oglasi krivim biće poslat u kazneno-popravni dom, ali onda ne bi imao ko da se stara o bebi i mladoj majci. Međutim, ako nadležni procene da je ovo dvoje maloletnika nepodobno za roditeljstvo, njihova beba biće oduzeta nakon porođaja i smeštena u hraniteljsku porodicu - dodaje izvor.

Kako se nezvanično saznaje, dečak ne ide u školu, a ni devojčica nije stekla osnovno obrazovanje. On radi povremeno fizičke poslove i nadniči.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media