SIN RAJKA ŠOTRE JE DIVLJAO HAMEROM PO BEOGRADU: Udario 20 vozila, otkinuo semafor, pa se zabio u trafiku! (FOTO)
Oliver Šotra, Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno!

SIN RAJKA ŠOTRE JE DIVLJAO HAMEROM PO BEOGRADU: Udario 20 vozila, otkinuo semafor, pa se zabio u trafiku! (FOTO)

Nekoliko očevidaca videlo ga je i danas, kada je hamerom prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je pritom lakše povređena

Objavljeno: 21:50h

Vozač hamera koji je divljao danas centrom Beograda, udario u nekoliko automobila, trafiku i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće i pobegao je Aleksandar Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porekla, koji živi u blizini mesta gde se incident dogodio.

Komšije u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici kažu da Šotru odlično poznaju i znaju da redovno vozi ovaj automobil, neretko bahato.

Nekoliko očevidaca videlo ga je i danas, kada je hamerom prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je pritom lakše povređena.

- Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, videli smo kako se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletelo - ispričao je jedan od očevidaca.

foto: Printscreen/Instagram

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde se zakucao u dvorišni zid jedne kuće, potom izašao iz vozila i pobegao. Na hameru su i po dolasku policije brisači još radili.

Vozač je navodno prvo prošao Terazijskim tunelom, gde je "zakačio" i oštetio nekoliko automobila, a potom je prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid.

Šokirana devojka zaposlena u trafici kroz plač je ispričala da nije ništa videla pre nego što je hamer udario, a da se staklo svuda rasulo. Trafika je od siline udara potpuno izbačena s mesta, svuda naokolo je srča.

Na lice mesta pozvana je i Hitna pomoć, pošto je devojka iz trafike lakše povređena.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.