BORILA SAM SE KAO LAVICA DOK MI JE DRŽAO NOŽ POD VRATOM! Ispovest Nišlijke posle NAPADA u trafici
Pljačka na trafici u Nišu, Foto: News1/ Filip Plavčić

ŠOKANTNO!

BORILA SAM SE KAO LAVICA DOK MI JE DRŽAO NOŽ POD VRATOM! Ispovest Nišlijke posle NAPADA u trafici

Hrabra žena uspela je dozove ukućane u pomoć, pa je razbojnik pobegao

Objavljeno:

Pljačka se dogodila sinoć oko 23 sata u trafici "DMN" u naselju Branko Bjegović u Nišu, dok je žena zamenjivala ćerku na poslu u trafici.

- Primetila sam muškarca sa kapom i šalom preko lica kako prilazi trafici. Zatražio je flašu piva, iznela sam je na pult i vratila se u radnju. Bio mi je sumnjiv, pa sam ga pratila preko kamera, odjednom je upao u trafiku sa nožem u rukama.

Ajde, daj mi pare, daj mi pazar. Krenula sam na njega, da ga isteram, ali on nije odustajao. U levoj ruci je držao nož meni pod bradom, a desnom je preturao po trafici u potrazi za novcem. Borila sam se kao lavica da zaštitim svoju imovinu, nisam razmišljala o tome da mogu da izgubim glavu. On je mene gurao, ja njega, vukli smo se, pokušavala sam da uključim alarm, ali nisam uspevala, ne znam koliko je to trajalo, meni se učinilo beskrajno dugo – opisuje hrabra Nišlijka borbu sa razbojnikom za Telegraf.

Hrabra žena uspela je dozove ukućane u pomoć, pa je razbojnik pobegao.

- Trafika je u dvorištu naše porodične kuće u kojoj živi nas desetoro. Oni su čuli moju viku, pa se razbojnik uplašio i pobegao. Moj dever je krenuo za njim, i ja sam potrčala, ali sam se okliznula i pala. Odneo je nešto novca, ali je važno da niko nije povređen. Sreća je da sam ja bila u trafici, a ne moja ćerka, da sam je poštedela traume koju sam ja preživela – priča Dragana.

Naime, niška policija je navela da traga za napadačem..

(Espreso.co.rs/ Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.