MUP U AKCIJI, UHAPŠENO VIŠE OSOBA! Evo šta je sve zaplenjeno
Ilustracija, Foto: News1/ Dado Đilas

akcija mup

MUP U AKCIJI, UHAPŠENO VIŠE OSOBA! Evo šta je sve zaplenjeno

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih, pronađeno je i oduzeto oružje, municija narkotici... 

Objavljeno: 13.12.2018. 12:05h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetosmogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela prikrivanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičena koristi, uz potvrdu privremeno je oduzet automobil „bmv 320“, za kojim je od strane Interpola Italije raspisana potraga, kao i jedan pištolj.
 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih
droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

foto: MUP Srbije


Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeno je i oduzeto više delova za automatsku pušku M70A, više delova za pušku MR40, kao i 31 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod njega pronašla kesicu sa manjom količinom marihuane.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

foto: Mup.rs


Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeno je devet grama kokaina, manja količina marihuane i manja količina amfetamina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađena je kesica sa manjom količinom marihuane.

Ilustracija
Ilustracija foto: Printscreen MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnihmaterija.


Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađena je i oduzeta malokalibarska puška sa optikom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetpetogodinjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.


Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađena je manja količina marihuane i manja količina amfetamina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kuršumliji, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv sedamnaestogodišnje devojke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.


Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičene pronađena je i oduzeta lovačka puška i pištolj.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media