ZORANU MARJANOVIĆU ODUZIMAJU DOZVOLU:  Suprug ubijene pevačice ima još 2 suđenja
Zoran Marjanović, Foto: Dragana Udovičić

zato su ga privodili

ZORANU MARJANOVIĆU ODUZIMAJU DOZVOLU: Suprug ubijene pevačice ima još 2 suđenja

Marjanović je priveden jer je vozio sa vozačkom dozvolom koja je istekla!

Objavljeno:

Zoran Marjanović (40), tekstopisac i kompozitor iz Borče, optužen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, priveden je u četvrtak u Prekršajni sud u Beogradu jer se nije odazivao pozivima na sud zbog saobraćajnog prekršaja.

Kako „Alo!” saznaje, Marjanović je priveden jer je vozio sa vozačkom dozvolom koja je istekla!

- Marjanoviću je dozvola istekla pre šest meseci, ali pozive nije dobijao jer je bio u pritvoru. U četvrtak je saslušan kod sudije i kod njega je izjavio da „nije video” da mu je istekla vozačka. Posle saslušanja je pušten na slobodu. Konačnu presudu treba da donese sudija za prekršaje - rekao je izvor „Alo!” iz Prekršajnog suda.

Spekuliše se da za taj prekršaj mogu da mu budu izrečena dva kaznena poena.

Pored ovog, Marjanović ima i suđenje za prekoračenje brzine, ali zbog toga još nije saslušan.

- Prema prekršajnoj prijavi, on je u naselju vozio brže od 50 kilometara na sat. Ako se utvrdi da je vozio između 71 i 99 kilometara na sat, može mu biti oduzeta vozačka dozvola i izrečeni kazneni poena. Ukoliko se kretao od 21 do 50 kilometara na sat, Marjanović može da bude kažnjen sa četiri kaznena poena, oduzimanjem dozvole na mesec dana i novčanom kaznom od 6.000 do 20.000 dinara. Međutim, ako se ustanovi da je išao brzinom od 51 do 70 kilometra na sat, tada može da ostane bez vozačke na četiri meseca, da dobije kaznene poene i da plati od 15.000 do 30.000 dinara - navodi naš sagovornik.

Marjanović može da izbegne šetnju po sudu i sklopi sporazum, prema kojem bi priznao prekršaj i platio novčanu kaznu.

Zoran Marjanović je proveo više meseci u pritvoru kao zasad jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio optužnicu protiv njega na dopunu.

Međutim, Zoran je od prvog dana, tačnije 3. aprila 2016. godine, kada je telo njegove supruge pronađeno u kanalu, tvrdio da nije umešan u zločin.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.