MOJ IVAN JE UNIŠTEN, TRAŽIO JE SVEŠTENIKA! Vapaj majke vozača kamiona koji je usmrtio Lazara (10)
Nesreća na pešačkom prelazu, Foto: Prontscreen/Facebook

tragedija

MOJ IVAN JE UNIŠTEN, TRAŽIO JE SVEŠTENIKA! Vapaj majke vozača kamiona koji je usmrtio Lazara (10)

Prelaz gde je stradao dečak nazivaju još i "mrtva tačka za kamiondžije na kojoj dolazi do saobraćajnih nesreća"

Objavljeno:

Lazar Perić (10) preminuo je u utorak kada ga je na pešačkom prelazu u Cirihu pregazio kamion kojim je upravljao Ivan L. (19). Nakon tužne ispovesti roditelja preminulog dečaka i njegovog brata Miloša (12) sa kojim je u trenutku nesreće vozio trotinet, koju su dali za "Blic", progovorila je i majka Ivana L.

Do nesreće je došlo kada su Lazar i Miloš prelazili pešački prelaz na trotinetima, nedaleko od kružnog toka. Prelaz gde je stradao dečak nazivaju još i "mrtva tačka za kamiondžije na kojoj dolazi do saobraćajnih nesreća". Do nesreće je došlo kada su Lazar i Miloš prelazili pešački prelaz na trotinetima, nedaleko od kružnog toka. Dok su prelazili ulicu na dečake naleće kamion težak nekoliko tona kojim upravlja Ivan L.

Mali Lazar na mestu nesreće još uvek davao znake života, a brat Miloš je odmah pozvao roditelje. Preminuo je ocu na rukama. Dečake je upravo ovaj pešački prelaz delio od kuće gde su ih čekali roditelji, Lazar je stradao gotovo ispred kuće.

- Ivan je uništen. Veoma je loše. U ime porodice nam je veoma žao. Za mene kao majku, ideja da jedno od dece neće doći živo kući bila je apsolutni horor. Osećam bol Lazareve porodice - rekla je Ivanova majka.

Ivanova majka sebe je stavila u kožu Lazarevih ožalošćenih roditelja.

Ovom prilikom je dodala kroz suze "ako Lazareva porodica pristaje, želimo da stupimo u kontakt sa njima".

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.