MUČKI UBIJENA JELENA JE PESMOM NASLUTILA SMRT: Ubijena pevačica kao da je znala da je čeka ZLA SUDBINA
Jelena Marjanović brutalno je ubijena dve godine, Foto: Printscreen

PREDSKAZANJE?

MUČKI UBIJENA JELENA JE PESMOM NASLUTILA SMRT: Ubijena pevačica kao da je znala da je čeka ZLA SUDBINA

Šipka veruje da porodica Krsmanović i dalje verovatno želi da se održi koncert u Jeleninu čast

Objavljeno:

Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33), iz Borče, koja je ubijena pre 32 meseca, naslutila je svoju smrt pesmom, koja je kasnije njoj posvećena, saznaje Alo!.

Jelena je posebno volela jednu pesmu, koju je pre 15 godina je napisao i komponovao beogradski kompozitor Ljubomir Ljuba Stefanović, a koju je nedavno otpevao forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja (CFI).

- Rođaci ubijene Jelene su mi rekli da je često pevušila stihove pesme: “ Ne ljubi me samo jedno veče i ne voli za trenutak mali. Šta je tren za život ceo, ne ostavi pa da srce žali”. Oni su me kasnije zamolili da otpevam tu pesmu “Uzmi srce” i posvetim je Jeleni jer kroz nju iskazuju svu svoju bol zbog njenog ubistva - rekao je juče za Alo! Nenad Šipka.

foto: Nebojša Mandić

“Uzmi srce”

Ne slušaj me pesme kad ti pevam, ne gledaj poklone i ruže

Prave stvari osetićeš dušom, uzmi srce kad ti ruke pruže.

Oseti me kad te gledam nemo, tiho Voleo te kao ja nije, nije niko.

Dođi meni voleću te dugo, stvoreni smo mi jedno za drugo.

Ne ljubi me samo jedno veče i ne voli za trenutak mali.

Šta je tren za život ceo, ne ostavi pa da srce žali.

Oseti me kad te gledam nemo, tiho

Voleo te kao ja nije, nije niko.

Dođi meni voleću te dugo, stvoreni smo mi jedno za drugo.

foto: preenscreen

On je naveo da je Jelena poznavala autora pesme, a da je od Jelenine rodbine saznao da je joj je ona bila jedna od omiljenih.

- Rekli su mi da ju je često pevala. Na molbu njene sestre od strica Teodore Krsmanović i drugih rođaka, otpevao sam pesmu. Pesma nema nikakav biografski ton, ljubavna je a porodicu je najviše dirnula strofa strofa: “Šta je tren za život ceo, ne ostavi pa da srce žali” - rekao za naš list je za “Alo!” Šipka.

On otkriva i da je koncert u Jeleninu čast, koji je bio zakazan za 18.oktobar, u centru “Sava” propao, jer njegova ideja nije podržana.

- Kontaktirao sam sa Sašom Popovićem kako bi nas podržao "Grand“ i razmenili smo neke mejlove, ali do koncerta nije došlo. Ja sam morao da otkažem termin zakazan za 18. oktobar - dodaje naš sagovornik, koji je radio i forenzička istraživanja ubistva Jelene Marjanović.

foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

Šipka veruje da porodica Krsmanović i dalje verovatno želi da se održi koncert u Jeleninu čast i da bi se on odazvao pozivu da otpeva pesmu posvećenu ubijenoj pevačici.

- Ne znam šta se dalje dešava na tom polju. Bilo je planirano da novac od koncerta ide Jeleninoj ćerki Jani, da se uplati na neki račun i da ona sa njim može da raspolaže kada postane punoletna -ističe Šipka i dodaje da od celog projekta on nije imao nameru da ima bilo kakvu korist već da je, naprotiv, doživeo velike neprijatnosti.

Šipka naglašava da se više ne bavi slučajem ubistva Jelene Marjanović, ali otkriva da će 11. decembra u Novom Sadu da iznese nove, dosad nepoznate detalje o ovom ubistvu.

-Odazvaću se samo samo ako me pozovu Tužilaštvo ili sud. Jedino ću na tribini, 11.decembra, u Novom sadu, članovima Udruženja mladih novosadskih intelektualaca (UMNI) održati prezentaciju forenzičke 3 D rekonstrukcije ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, zajedno sa još nekim ubistvima -nagoveštava Šipka.

On ističe da su sva njihova dosadašnja forenzička istraživanja predali preko advokata Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Za ubistvo Jelene Marjanović optužen je njen muž Zoran Marjanović (40), a otpužnica protiv njega trenutno je drugi put na dopuni.

Bonus video

EKSKLUZIVNO ISPOVEST SRBOLJUBA MICKIĆA KOJI JE DOBIO NAREĐENJE DA PREBIJE ČELNICU DVERI!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.