MISTERIJA UBISTVA SRPKINJE U NEMAČKOJ: Elma pronađena u lokvi krvi, na njoj nema tragova zločina!
Sigurno je da je između Elme i njenog ubice došlo do konflikta, Foto: printscreen YT/FAcebook

jezivo ubistvo

MISTERIJA UBISTVA SRPKINJE U NEMAČKOJ: Elma pronađena u lokvi krvi, na njoj nema tragova zločina!

Velika kontroverza stvorila se oko toga na koji je način ubijena Elma

Objavljeno:

Iako je 19-godišnji Kenijac Brajan S. priznao ubistvo mlade Elme Č. (17), tinejdžerke iz Nemačke srpskog porekla, policija nastavlja intenzivno da rasvetljuje okolnosti ovog jezivog zločina. Razmatra se opcija da se iz jezera u kom je pronađena Elmina odeća, ispumpa voda kako bi se utvrdilo da li ima još nekih predmeta koji pripadaju Elmi ili njenom ubici.

Stravično ubistvo tinejdžerke Elme, poreklom iz mesta Špiljani na jugu Srbije, koje se dogodilo u petak uveče u Nemačkoj, potreslo je kako tamošnju tako i srpsku javnost.

Kako su preneli mediji, mlada Elma (17) je rekla roditeljima da odlazi da se sastane sa prijateljicom u Bonu i od tada joj se gubi svaki trag.

Ispostavilo se da do sastanka sa drugricom nikada nije došlo, a policija je pregledom društvenih mreža došla do 19-godišnjeg mladića iz Kenije koji privremeno boravi u jednom izbegličkom kampu u Sankt Augustinu.

Kada su policijski službenici otišli na adresu kampa, u kom mladi Kenijac privremeno boravi, zatekli su ga u kući a on im je odmah priznao da je telo ubijene devojke držao u svojoj kući dva dana.

Velika kontroverza stvorila se oko toga na koji je način ubijena Elma, budući da oružje nije pronađeno, a njeno telo je zatečeno u lokvi krvi, mada bi istraga uskoro trebalo da rasvetli i ove detalje.

U međuvremenu pojavile su se informacije u pojedinim srpskim medijima da je Elma "silovana do smrti", ali je u nemačkim medijima ta mogućnost odmah isključena.

Zbog toga pripadnici nemačke policije razmatraju opciju da ispumpaju svu vodu iz jezera u kom su prolaznici nekoliko dana ranije pronašli Elminu garderobu i torbu, prenosi nemački Bild.

Ono što je sigurno je da je između Elme i njenog ubice došlo do konflikta koji je, po svemu sudeći, prerastao u brutalno prebijanje tinejdžerke.

Podsećanja radi, Elma Č. je devojka poreklom iz sela Špiljani u Srbiji. U Kosovskoj Mitrovici, gde su se njeni roditelji preselili po njenom rođenju, živela je do kraja 1999. a potom su svi zajedno otišli u Nemačku.

U oproštajnim porukama njenih prijatelja na društvenim mržama moglo se saznati da je Elma bila dobra devojka, druželjubiva i otvorena za upoznavanje, što ju je koštalo života.

(Espreso.co.rs / Blid)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.