Lekovi i cigarete im došli glave: Švercovali više od tonu medikamenata za Albaniju i duvan za Kosovo

Loš dan za švercere

Lekovi i cigarete im došli glave: Švercovali više od tonu medikamenata za Albaniju i duvan za Kosovo

Carinici sprečili krijumčarenje lekova na putu Donji Milanovac-Kladovo kod mesta Kladušnica u vrednosti oko 62.000 evra * Policija u Bujanovcu zaplenila 10.000 paklica cigareta
Objavljeno:

Neprijavljen tovar lekova težak više od jedne tone otkriven je u kombiju bugarskih registarskih tablica pored prijavljenih lakova za kosu namenjenih uvozniku u Raškoj. Pali zbog lekova iz Srbije: Pohapšeni Albanci koji su ih švercovali na Kosovo Prema izjavi vozača, zaplenjeni lekovi koji su proizvedeni u Turskoj, Engleskoj, Poljskoj, Francuskoj, Belgiji, Nemačkoj i Švedskoj, trebalo je da budu sporučeni u Albaniji. U saopštenju se navodi da su lekovi i kombi zadržani dok je protiv bugarskog državljanina koji je upravljao vozilom pokrenut krivični postupak.

Još jedna zaplena dogodila se u Bujanovcu. Policija je u pronašla 10.000 paklica cigareta "ela slims" sa markicama Makedonije. U saopštenju se navodi da su cigarete otkrivene u automobilu marke "bmv", vranjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac (49) iz okoline Bujanovca. Vozilo i cigarete su predate Upravi carine, a protiv vozača biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.