ZORAN MARJANOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO: Video sam ko je ubio Jecu, štite ga moćnici!
Zoran Marjanović, Foto: preenscreen

novi detalji

ZORAN MARJANOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO: Video sam ko je ubio Jecu, štite ga moćnici!

Suprug Jelene Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo

Objavljeno:

Zoran Marjanović (40), suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), poverio se bliskom prijatelju koji ga redovno posećuje otkad je izašao iz pritvora i ispričao mu da se sreo oči u oči sa ubicom svoje supruge, koga štite neki moćni ljudi u Beogradu!

Telo u kanalu

Suprug Jelene Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, a optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin, da bi tek sad otkrio i da sumnja na jednog muškarca koji bi mogao da se dovede u vezu sa Jeleninim ubistvom.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

- Otkad je pušten iz pritvora, Zorana u kući u Borči posećuju prijatelji. Jednom od njih poverio se tvrdeći da zna ko je ubio Jelenu i da misli da je na ulici čak i sreo tog čoveka. Kada ga je prijatelj pitao zašto policija bar ne obavi razgovor s njim, Zoran mu je tvrdio da je taj čovek "nedodiriljiv" jer ga štite neki jako moćni ljudi. On smatra da upravo zbog toga ceo slučaj i dalje tapka u mestu, a krivica se svaljuje na njega - kaže izvor za jedan beogradski portal.

Novi tužilac

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode. Zbog nedostatka dokaza optužnica je još na čekanju, a pitanje je da li će on i biti optužen. Prijatelji koji veruju Zoranu nadaju se da će novi tužilac koji je preuzeo slučaj imati snage da reši ovu misteriju.

- Novi tužilac razmatra sve dokaze prikupljene u istrazi. Zatražena su nova veštačenja, a verovatno će svi svedoci biti opet pozvani na razgovor, ali i neki koji dosad nisu saslušavani. Može se očekivati da se provere i ove tvrdnje koje je izneo Zoran, a ranije je o tome novinarima govorio i njegov otac Vladimir - navodi sagovornik.

Vladimir Marjanović
Vladimir Marjanović foto: Dragana Udovičić

Božidar Spasić, bivši funkcioner DB, objašnjava da se u javnosti od samog početka istrage proteže misao da je reč o misterioznom ubistvu iza koga kao izvršilac ili nalogodavac stoji javna ličnost koja je jako značajna i moćna, pa je uništavala tragove i pre i posle zločina.

- To će ostati misterija jer je očito da u optužnici koja je podignuta protiv Marjanovića takvih podataka nema niti su takvi podaci negde zvanično izneseni. Da li ta osoba postoji ili ne, nikad se neće saznati - smatra Spasić.

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.