VADIO SE NA NARKOMANSKU KRIZU I RASTROJSTVO: Monstrum koji je UBIO svoje dete se branio na sudu!
Ferdi Jašari na smrt je pretukao svoje petomesečno dete, Foto: Facebook printscreen

stravično

VADIO SE NA NARKOMANSKU KRIZU I RASTROJSTVO: Monstrum koji je UBIO svoje dete se branio na sudu!

Jašarija je državnim organima prijavila njegova majka Afrodita

Objavljeno:

Ubica petomesečne bebe Ferdi Jašari (22) danas je saslušan u Višem tužilaštvu u Katanićevoj ulici, gde se branio da je dete pretukao u rastrojstvu zbog narkomanske krize.

Po predlogu tužioca, njemu je Viši sud odredio pritvor kako ne bi ponovio delo i da puštanjem na slobodu ne bude uznemirena javnost.

Stravično ubistvo dogodilo se 23. novembra, u kući u Zemunu, u kojoj je otac monstrum živeo sa suprugom Milenom i njihovo dvoje dece - sinom (3) i petomesečnom ćerkicom Leonorom.

Jašari se sumnjiči da je svoju bebu brutalno pesnicama udarao po telu, jer ga je kako navode njegovi članovi porodice "nervirala što plače". Od batina beba Leonora je imala prelom rebara, te je ubrzo, po prijemu, preminula u Zemunskoj bolnici.

Policija je osumnjičenog odmah uhapsila, a on je, kako nezvanično saznajemo, priznao zločin nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Jašarija je državnim organima prijavila njegova majka Afrodita, koja je bila u Nemačkoj kada su joj javili da joj je unuka preminula.

- Rekli su mu da je umrla jer se razbolela, da je snaja odvela bebu kod lekara, a lekari nisu hteli da je prime u bolnicu. Odmah pošto sam čula strašne vesti, krenula sam put Srbije da bih sahranila svoju malenu unuku - rekla je za "Blic" Afrodita.

Prema njenim rečima, kada je stigla u Beograd, primetila je da se nešto čudno dešava. Sin joj je bio drugačiji, policija je dolazila u kuću gde je živeo...

- Kada je policija došla, snaja je rekla mom sinu da se pravi da je komšija. U prvu ruku nisam znala o čemu se radi. Sačekala sam sahranu, da sahranim moje milo dete - priča ova žena.

Posle sahrane, nakon što se porodica okupila na ručku, kako priča, njen sin je posegnuo za flašom rakije. Upravo tada ova žena je saznala stravične vesti - Ferdi je ubio njeno unuče.

- Odvela sam ga u stranu, prilično pripitog i rekla da mi kaže šta se desilo. Tada je on krenuo. Rekao mi je da je tog dana spavao kada je beba počela da plače histerično. Probudio se. Trebala mu je droga. Imao je krizu, a beba je plakala. Tada ju je u nervnom rastrojstvu udario... - kaže naša sagovornica.

Jašari u komšiluku slovi za nasilnika, dok pojedinci tvrda da je bio alkoholičar.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.