PRONAĐENO TELO ŽENE U KUĆI NESTALOG BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Novi šok detalji potrage za Svetlanom i Draganom!
Dragan Zolnajić pronađen je danas sa ranom u glavi u jednoj kući u Aleksandrovu, dok je u njihovoj porodičnoj kući pronađeno telo žene, Foto: Privatna arhiva

horor!

PRONAĐENO TELO ŽENE U KUĆI NESTALOG BRAČNOG PARA IZ SUBOTICE: Novi šok detalji potrage za Svetlanom i Draganom!

Dragan Zolnajić pronađen je danas sa ranom u glavi u jednoj kući u Aleksandrovu, dok je u njihovoj porodičnoj kući pronađeno telo žene

Objavljeno:

Sumnja se da je reč o nestaloj Draganovoj supruzi, Svetlani, kojoj se 16. novembra gubi svaki trag.

Podsetimo, Dragan je nestao četiri dana kasnije, a danas je pronađen u jednoj kući sa ranom od metka u glavi. Lekari se bore za njegov život.

Inače, bračni par je živeo sam u porodičnoj kući u Aleksandrovu, a sve je počelo 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko od članova porodice nije mogao da stupi u kontakt s njom i ovo je Draganu teško palo, rekli su ranije za Kurir najbliži.

- Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži - ispričala je ranije Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

Dragan Zolnajić, nakon tri dana provedenih u samoći doma, nestao je 20. novembra. Poslednji put viđen je tog dana u prepodnevnim satima.

Kako su za Kurir tada ispričali njegovi najbliži, da nešto nije u redu, otkrila je njegova i Svetlanina ćerka, koja je zvala na telefon u rodnoj kući u Aleksandrovu iz Novog Sada, ali niko joj se nije javljao. Pozvala je tetku, rekavši da za svaki slučaj provere da li je sa Draganom sve u redu, kada se i saznalo da od njega nema ni traga ni glasa.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.