JEDVA PREŽIVELA NOĆ U PRIŠTINSKOM ZATVORU: Silvani je Oliver bio kao brat, a sumnjiče je da je pomagala ubicama!
Tužilac je rekao da nema dovoljno dokaza da bude zadržana u pritvoru, Foto: Profimedia

doživela traumu

JEDVA PREŽIVELA NOĆ U PRIŠTINSKOM ZATVORU: Silvani je Oliver bio kao brat, a sumnjiče je da je pomagala ubicama!

Potpredsednica GI SDP i bliska Ivanovićeva saradnica Ksenija Božović kaže da Silvana ne može još da se oporavi od šoka zbog Oliverove smrti 

Objavljeno: 27.11.2018. 16:32h
  • 70

Kosovska policija oslobodila je Silvanu Arsović posla davanja iskaza o ubistvu jednog od lidera Srba sa severa Kosova Olivera Ivanovića.

- Tužilac mi je rekao da nema dovoljno dokaza da bude zadržana u pritvoru. Rekao je da je neće danas saslušavati, pa je nisu ni dovodili u tužilaštvo i da će biti puštena na slobodu. Nije mi dao nikakav dokument o tome, već mi je sve kazao usmeno - kaže njen branilac Dobrica Lazić.

- Ja sam posle toga obišao Silvanu u policijskoj stanici i sve to joj saopštio.

Lazić kaže da mu je Silvana ispričala da je jedva preživela noć u prištinskom pritvoru:

- Uplašena je, uplakana, nije ni spavala. Oliver joj je bio kao brat rođeni, teško je podnela njegovo ubistvo, a sad još da je osumnjiče da je pomagala ubicama.

 


Potpredsednica GI SDP i bliska Ivanovićeva saradnica Ksenija Božović kaže da Silvana ne može još da se oporavi od šoka zbog Oliverove smrti:

- Ne znam kako će još i sve ovo preživeti. Igraju se sa ljudskim životima. Zbog brojnih incidenata i tenzija proteklih dana u Kosovsku Mitrovicu se uvukao strah. Kad padne mrak oko pola šest uveče u gradu je sablasno. Nikoga na ulici nema da prođe. Noćima ne spavamo, jer ne znamo šta će nas sutra sačekati.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media