SVETISLAV (22) IZ LESKOVCA JE UMRO POSLE UBODA STAKLOM! Niko nije pozvao hitnu pomoć, mrtvog ga pronašla policija
Telo nesrećnog mladića pronađeno je u blizini kafića, a na tom mestu nije bilo ni kapi krvi, Foto: jugmedia.rs

NOVI DETALJI

SVETISLAV (22) IZ LESKOVCA JE UMRO POSLE UBODA STAKLOM! Niko nije pozvao hitnu pomoć, mrtvog ga pronašla policija

Umro je od unutrašnjeg krvarenja, jer ga je staklo pogodilo direktno u trbušnu aortu

Objavljeno:

U slučaju Svetislava Stojanovića (22), koji je preminuo 26.novembra od uboda polomljenog stakla u centru Leskovca, nema osumnjičenih, a Jugmedia saznaje da hitnu pomoć nisu pozvali njegovi drugovi već policijska patrola koja je naišla sat kasnije od kobnog uboda u stomak.

Telo nesrećnog mladića pronađeno je u blizini kafića „Rupa“, tamo gde je skoro u potpunosti polomljena staklena ograda oko tog popularnog mesta.

„Niko nije pozvao hitnu pomoć ni policiju. Pronašla ga je policijska patrola kada je obilazila centar grada i odmah dojavila hitnoj pomoći. Nažalost, bilo je kasno“, priča dobro obavešteni izvor.

Na tom mestu nije bilo ni kapi krvi, pa se nije znalo ni tačno mesto pogibije Stojanovića.

Umro je od unutrašnjeg krvarenja, jer ga je staklo pogodilo direktno u trbušnu aortu. Ni policija ni lekari nisu primetili krv na licu mesta“, objašnjava naš dobro obavešteni sagovornik, koji je iznenađen što njegovi drugovi nisu reagovali.

„Ili nisu primetili da im drug leži ranjen na betonu ili su se uplašili i pobegli“, priča uz napomenu da ne želi da iznosi detalje iz izjava preostalih članova grupe.

Netačno je, navodi, da je te došlo do sukoba dve grupe mladića, već je reč samo o jednoj grupi koja je po izlasku iz bilijar kluba „Šefild“, odakle je izbačena, divljalja u centru bacajući kontejnere i lomeći izloge i žardinjere.

(Espreso.co.rs/ Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.