HOROR SLAVLJE U BATAJNICI Popio dve litre vina, pa bivšu devojku ISKASAPIO PO LICU PRED NJENIM DETETOM!
Policija, Foto: Dado Đilas

užasno

HOROR SLAVLJE U BATAJNICI Popio dve litre vina, pa bivšu devojku ISKASAPIO PO LICU PRED NJENIM DETETOM!

Kako priča komšinica Dragica Petrović koja živi u zgradi do Velimira, mladić je došao oko 14 sati kod njih na slavu i počeo da pije

Objavljeno:

Policija je uhapsila Velimira R. (28) zbog sumnje da je u Ulici braće Savić u Batajnici nakon slave u komšiluku nožem napao i povredio bivšu devojku Aleksandru M. (36).

Naime, sve se dogodilo nakon što su i Velimir i Aleksandra, bivši par, u sredu bili gosti na slavi kod komšija. Kako priča komšinica Dragica Petrović koja živi u zgradi do Velimira, mladić je došao oko 14 sati kod njih na slavu i počeo da pije.

- Porodični smo prijatelji, ali Velimir kad popije ne zna šta radi. Aleksandra ima devojčicu pa se družila sa mojom unukom i tako se poznajemo pa sam pozvala i nju na slavu. Njih dvoje bili su kratko u vezi, ali on je i dalje stalno ganja, nije sasvim sam. Došao je kod nas oko 14 sati na slavu, a gosti nam dolaze u 18 sati. Kaže: "Ja sam sveti Aranđel, ja sam Bog" - priča Dragica.

Kako tvrdi, mladić je popio dva litra vina, nakon čega je došao njegov otac Blažo, koji je pokazivao očima komšinici da mu ne sipa više alkohola.

- Velimir se tada naljutio. Može da se ljuti koliko hoće, ali ne može da mi vređa goste. Moj brat se pokupio i otišao. Aleksandra je došla u međuvremenu i ostala i posle njega. Rekla sam joj bolje da ide i neko s njom, on će te sigurno čekati napolju. On ju je čekao, gurnuo valjda njeno dete i dete je vrištalo, to je cela ulica orila - dodaje Dragica, rekavši da ju je Velimir i na slavi vređao.

Kako se sumnja, Velimir je tada ispred zgrade Aleksandri nožem naneo posekotine po licu, koje su konstatovane kao lakše telesne povrede. Vrisak deteta čuo je i Velimirov otac, ali i svog sina koji se galamio, da bi zatim istrčao iz kuće.

- Pritrčao sam i držao sam ga, sve dok nije došla policija. Na slavi se napio, da li je bilo provokacija kada sam ja izašao, ne znam. Govorio joj je: "Šta se smeškaš tako kad ja nešto kažem" i slično. Kasnije mi je rekao da ide da se šeta, ja ne znam da li je sa namerom izašao da je čeka ili ne. Kada se desio napad, ja sam čuo dete koje je vrisnulo i prepoznao njegov glas, dotrčao sam i razdvojio ga od tih ljudi - priča Blažo.

Kako dodaje, Velimir je došao u stan i uzeo nož, što, kako tvrdi, on nije video jer bi ga u suprotnom sprečio da izađe.

- Velimir i Aleksandra su bili u svađi koja je trajala mesecima. Njemu je teško palo što mu ona nije davala da viđa njenu ćerkicu, koju je on mnogo voleo. I onda je on poludeo - dodaje njegov otac.

Velimir je zadržan u pritvoru.

Velimir se lečio na psihijatriji

Kako nam je potvrdio Velimirov otac, mladić je bio psihički bolestan i lečio se na psihijatriji, u bolnici "Laza Lazarević".

- Bio je tamo mesec dana, pio je lekove i bilo mu je dobro. On je operisao kičmu, imao je skoliozu i od tada mu se psiha poremetila. Ali ja znam šta je alkohol - dodaje Velimirov otac.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.