ON JE BRUTALNO ISKASAPIO SUPRUGU U BORČI, PA POBEGAO: Bekim je bolesno ljubomoran, pravio je svima pakao od života
Bekim Danović, Foto: Kurir/Privatna arhiva

monstruozno

ON JE BRUTALNO ISKASAPIO SUPRUGU U BORČI, PA POBEGAO: Bekim je bolesno ljubomoran, pravio je svima pakao od života

Stravična porodična tragedija koja se u sredu uveče dogodila u Borči, kada je, kako se sumnja, Bekim Danović (43) iskasapio suprugu Azru (43), dogodila se najverovatnije zbog njegove bolesne ljubomore i njenog pokušaja da sudski okonča njihov brak, saznaje Kurir.rs

Objavljeno:

Bekim Danović je nakon zločina pobegao i još uvek je u bekstvu, a policija neprekidno dežura ispred kuće roditelja njegove žene, gde mu se nalaze i deca.

Pratio je

Krvava drama dogodila se juče popodne, kada je nesrećna Azra krenula kod svojih roditelja, koji žive nekoliko ulica dalje od mesta na kome je ona stanovala sa sinom i ćerkom.

-Sumnja se da je Bekim bio u svom karavanu "pežo 307", kojim je pratio ženu kada je krenula kod roditelja. Na oko 50 metara od kuće izašao je iz automobila i napao je nožem. Ubistvo se dogodilo u Ulici borčanskih žrtava, a nakon brutalnog kasapljenja žene ubica je pobegao. S obzirom na to da je nesrećna žena ležala pored ulice, prolaznici su mislili da je reč o saobraćajnoj nesreći. Tek kasnije, po dolasku Hitne pomoći i policije, ustanovljeno je da je žena ubijena - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

On dodaje da su posle razgovora sa porodicom ubrzo osumnjičili supruga ubijene žene.

- Razvodili su se, ali je on, kako smo saznali, toj ženi i ranije pravio probleme. Poslednjih mesec dana maltretirao je celu porodicu, ali, nažalost, niko od njih to nije prijavio policiji - objasnio je naš sagovornik.

Mesto zločina
Mesto zločina foto: ASB

Trpela zbog dece

Da su Danovići imali problema, potvrdila nam je i porodica nesrećne Azre.

- Ceo život ju je maltretirao, bio je bolesno ljubomoran. Trpela ga je zbog dece. Često je govorila: "Samo da decu izvedem na pravi put, pa ću ga ostaviti" - priča rođaka ubijene žene koju smo zatekli u kući Azrinih roditelja.

Ona dodaje da je Azra želela da se sporazumno razvedu, ali da je Bekim to odbio.

- Poslednjih mesec dana svima nama je pravio pakao od života. Nismo ga prijavljivali jer nismo mogli ni da pomislimo da je spreman na ovako nešto. Inače, Bekim Danović je na svom Fejsbuk profilu napisao da je zaposlen u Prekršajnom apelacionom sudu.

- Ne znam šta tačno radi tamo. Ranije je radio kao čuvar, a mislim da to i sada radi - kaže rođaka.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Privatna arhiva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.