REKLA JE DA IDE DA PROŠETA I VIŠE SE NIJE VRATILA: Nestala Radojka (53), da li ste je videli?
Radojkin nestanak je prijavljen policiji, Foto: Facebook

traži se

REKLA JE DA IDE DA PROŠETA I VIŠE SE NIJE VRATILA: Nestala Radojka (53), da li ste je videli?

Radojkin nestanak je prijavljen policiji

Objavljeno: 11:34h

Nikada nije odlazila od kuće a da mi se nije javila. Uvek smo u kontaktu i javljamo jedna drugoj ukoliko se negde duže zadržavamo. Poslednja informacija koju imam jeste poruka od nje da ide da prošeta do grada.

Ovako za "Blic" priča Marija Rodman iz Beograda, ćerka Radojke Rodman (53) koja je poslednji put viđena u subotu 17. novembra kada je javila ćerki da odlazi u grad.

Od tada joj se, kaže Marija, gubi svaki trag.

- Moja majka nije depresivna niti dementna, a nema ni drugih zdravstvenih problema. Nikad na ovaj način nije odlazila a da mi se ne javlja, zato molim sve koji su je negde videli da mi jave - priča zabrinuta ćerka.

Informaciju o nestanku svoje majke Marija je najpre podila na svom Fejsbuk profilu. Objava je velikom brzinom počela da se širi, ali i uprkos tome što ju je videlo dosta ljudi, novih informacija o Marijinoj mami i dalje nema.

Radojka je, kaže Marija, imala uobičajene rute kojima bi šetala. Nije imala kafić ili neko konkretno mesto na koje bi odlazila, a omiljeno mesto za šetnju su joj bile centralne gradske ulice.

- Ako je izlazila išla je da se prošeta, vidi sa drugaricom ili rodbinom. Uglvnom je to bio centar grada, Bulevar kralja Aleksandra i po lepom vremenu Zemunski kej ili Ada Ciganlija - priča Marija.

Radojkin nestanak je prijavljen policiji, a porodica je proverila da li se nalazi u nekoj od beogradskih bolnica. Marija je tog dana nije videla, ali pretpostavlja da je na sebi imala crni kaput i žutu torbu.

Ukoliko ste videli Radojku Rodman sa fotografije ili imate bilo kakvu informaciju o njoj, javite se Mariji Rodman putem Fejsbuka ili prijavite u najbližu policijsku stanicu.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.