DROGIRAN I PARANOIČAN UMISLIO DA GA JURI POLICIJA, PA SKOČIO PRAVO U SMRT: ISTINA o samoubistvu Crnog Gruje!
Nenad Grujović oduzeo je sebi život skokom sa terase, Foto: Nemanja Pančić

bio pod dejstvom narkotika

DROGIRAN I PARANOIČAN UMISLIO DA GA JURI POLICIJA, PA SKOČIO PRAVO U SMRT: ISTINA o samoubistvu Crnog Gruje!

Nenad Grujović pronađen je mrtav ispred svog stana u Beogradu, a policija je prema prvim izveštajima zaključila da je reč o samoubistvu

Objavljeno:

Nenad Grujović (41) zvani Crni Gruja, osuđivani pripadnik nekadašnjeg klana Dejana Stojanovića Keke, skočio je kroz prozor stana na prvom spratu zgrade u centru Beograda u paranoji da će ga policajci odvesti nazad u zatvor.

Prema rečima izvora iz istrage, Grujović je 6. novembra oko 21:30, kako je utvrđeno toksikološkim analizama, bio pod dejstvom narkotika, pa je, kao i mnogo puta ranije, počeo da halucinira da policijska patrola dolazi po njega da bi ga odvela na izdržavanje zatvorske kazne, prenose beogradski mediji.

- Za Grujom je bila raspisana centralna poternica jer se nije odazivao na pozive za izdržavanje robije na koju je osuđen zbog učestvovanja u pljački pošte na Novom Beogradu 2006. godine, u kojoj je ubijen radnik obezbeđenja Vesko Babović. On je u pritvoru proveo devet i po godina, što mu je uračunato u 10-godišnju kaznu, a ostalo mu je da odsluži još šest meseci. Međutim, Grujović je po svaku cenu želeo da odloži odlazak na robiju u Zabelu u Požarevcu - priča sagovornik.

Kako dodaje, kobnog dana on je umislio da mu policajci dolaze na vrata, pa je počeo da beži.

- Grujović je u tom stanu neprijavljeno živeo sa suprugom, koja u trenutku nesreće nije bila kod kuće. Te večeri mu se svašta priviđalo, pa i da policija dolazi po njega da ga vodi u zatvor. U panici je zaključao ulazna vrata, vrata u hodniku, a potom se zaključao u spavaćoj sobi. Verovatno ga je obuzela paranoja zbog droge, pa je na kraju u agoniji iskočio kroz prozor - kaže izvor iz istrage.

- Pao je s visine od oko osam metara. Imao je teške povrede glave i brojne povrede po telu, a podlegao je povredama dva sata po prijemu u bolnicu - objašnjava sagovornik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.