POSLEDNJE ZBOGOM MARIJI: Objavljeno vreme i mesto sahrane mlade manekenke koja je izvršila samoubistvo
Marija je oduzela sebi život u 25 godini, Foto: Printscreen / Instagram / __chocomuffin__

tuga

POSLEDNJE ZBOGOM MARIJI: Objavljeno vreme i mesto sahrane mlade manekenke koja je izvršila samoubistvo

Porodica i prijatelji su izbezumljeni od bola

Objavljeno:

Srbija je u šoku zbog potresne vesti da je manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život. Mlada devojka pozitivnog i vedrog duha, digla je ruku na sebe, ali s obzirom da nije ostavila oproštajno pismo, postoje samo nagađanja zbog čega se odlučila na ovaj tragični potez.

Marija će biti sahranjena u četvrtak, 15.novembra na Zemunskom groblju u 13 sati.

Podsetimo, Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedelju uveče u stanu u Ulici dr Aleksandra Kostića broj 17. Marija se obesila u iznajmljenom stanu kojem je živela, navodno posle snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronadinjom, koji je pre nekoliko dana boravio u Srbiji.

Šta se tačno događalo kobnog dana za sada je nepoznanica svima, pa i njenim najbližima. Marija je u subotu prestala da se javlja na mobilni telefon i nije odgovarala ni na poruke i pozive svojih roditelja, prijatelja, ni vlasnice stana koji je iznajmljivala. Njeni roditelji došli su do njenog stana i pronašli njeno obešeno telo.

Pojedini mediji preneli su informaciju da je manekenka nedavno raskinula dugogodišnju vezu i da je patila zbog raskida sa dečkom.

Marija je rođena 15. 8. 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je Afrosrpkinja.

Želela je da, pored manekenske profesije, krene i stopama svoje majke, voditeljke An Mari Ćurčić, koja je godinama radila na televiziji Studio B, dok trenutno radi na TV Al Džazira.

Studirala je odnose sa javnošću na Univerzitetu Džon Nezbit, a postala TV lice sa 17 godina. U svetu manekenstva je od svoje 16. godine i od tada je snimila veliki broj reklama, spotova, a bila je i zaštitno lice pojedinih beogradskih klubova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.