UBIJ GA! MENI NIKO NIŠTA NE MOŽE! Ispovest advokata kojeg je SRPSKI REPREZENTATIVAC brutalno tukao i šutirao
Fudbaler i njegov prijatelj su bili vrlo bahati, Foto: Kurir.rs/privatna arhiva

strašno

UBIJ GA! MENI NIKO NIŠTA NE MOŽE! Ispovest advokata kojeg je SRPSKI REPREZENTATIVAC brutalno tukao i šutirao

Susreli su se na ulazu u tunel, ali su obojica nastavili vožnju

Objavljeno:

Dragan Miljenović kaže da su ga fudbalski reprezentativac Srbije i njegov drug brutalno pretukli pred ženom i detetom, nakon nesporazuma u saobraćaju.

Fudbaler i njegov prijatelj su bili vrlo bahati. Brutalno su me napali i to pred ženom i sedmogodišnjom ćerkom, koja je istraumirano vrištala dok su me udarali. Uopšte ne znam zbog čega sam napadnut, a razočaran sam što su mladići pušteni iz policije nakon pet sati.

Ovako za Kurir počinje svoju ispovest advokat Dragan Miljenović, koga su u nedelju oko 18.30 u Novom Sadu pretukli Danijel Mićanović (19), golman omladinske reprezentacije Srbije, i njegov prijatelj Goran Nikolić (21). Incident se dogodio na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, posle čarke u saobraćaju.

MIĆANOVIĆ I NIKOLIĆ U URGENTNOM CENTRU
MIĆANOVIĆ I NIKOLIĆ U URGENTNOM CENTRU foto: Kurir.rs/privatna arhiva

Odmah sam istrčao napolje i pitao sam ga šta se dešava

Advokat Dragan Miljenović
Advokat Dragan Miljenović foto: Kurir.rs/privatna arhiva

Bahato je vozio

- Bio sam u automobilu sa suprugom i detetom. Kretali smo se niz ulicu i tu sam primetio crveni "golf", sremskomitrovačkih tablica. Bahato je vozio sve vreme i presecao put. Susreli smo se na ulazu u tunel, ali smo oboje nastavili vožnju. Kada sam stao na semaforu, taj "golf" je stao pored mene. Iz njega je izleteo fudbaler i otvorio suvozačeva vrata mojih kola - priča potreseni advokat i nastavlja:

Dragan Miljenović
Dragan Miljenović foto: Kurir.rs/privatna arhiva

On je tada započeo tuču, a pridružio mu se i drugi mladić, koji je počeo da viče: "Ubij ga, ubij ga!" Srušili su me na asfalt, između kola na semaforu. Šutirali su me i udarali rukama. Moja supruga je vikala da će zvati policiju, što je i učinila, a Mićanović je rekao: "Meni niko ništa ne može! Vi ne znate ko sam ja, moj prijatelj je policajac, ja mogu da radim šta hoću."

Ćerka je vrištala

Dragan Miljenović kaže da je njegova ćerka od sedam godina gledala kako joj šutiraju tatu i da se dete potreslo.

- Sa mladićima u autu bila je i jedna gospođa, koja je posle nekog vremena izašla iz auta i rekla im da me ostave, jer je tu i dete. Tada su seli u auto i otišli, a ja sam otišao u Urgentni centar. Konstatovali su mi teške povrede i frakturu lobanje - kaže još uvek uznemireni advokat.

(Espreso.co.rs/Kurirr.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.