PRIČAJU SVI DEPRESIJA, A MENI SI REKLA DA TI JE DO J*JA: Marijin prijatelj u ŠOKU nakon TRAGEDIJE (FOTO)
Marija Ćurčić, Foto: Printscreen Instagram

VIDEO JE DAN PRE

PRIČAJU SVI DEPRESIJA, A MENI SI REKLA DA TI JE DO J*JA: Marijin prijatelj u ŠOKU nakon TRAGEDIJE (FOTO)

Od Marije se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji

Objavljeno:

Marija Ćurčić (25), manekenka i voditeljka iz Beograda, izvršila je samoubistvo juče oko 23 časa, obesivši se kaišem o gelender u iznajmljenom stanu ulici Aleksandra Kostića 17, prenose mediji.

Iako ništa nije ukazivalo da bi manekenka i ujedno jedna od najpoznatijih klaberki mogla da digne ruku na sebe, pojavile su se tvrdnje da je patila od depresije.

Od Marije se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji, a jedan od njih dotakao se teme depresije, za koju se pretpostavlja da je glavi uzrok Marijinog samoubistva. Kako piše, na osnovu njenog ponašanja, nije se mnoglo naslutiti da je bilo šta muči.

"Auu bre Maki, ne verujem, šta god da se desilo nema te sad! Pričaju svi depresija, videli smo se dan pre i pričam joj kako hoću da palim za Australiju, a ona meni ja to mogu ali neću meni je do j*ja ovde i nastavili da đuskamo...Nastavi da đuskaš gore...i Seši se," napisao je on na Fejsbuku.

foto: Printscreen/facebook

Podsetimo, Marija je rođena 15. 8. 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Postala je model sa 16 godina, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.