MARIJA JE PETA ŽRTVA KLABINGA ZA GODINU DANA: DJ Vladimir se potresnim statusom oprostio od Marije Ćurčić!
Vladimir i Marija su se družili, Foto: Printscreen/Facebook

tuga

MARIJA JE PETA ŽRTVA KLABINGA ZA GODINU DANA: DJ Vladimir se potresnim statusom oprostio od Marije Ćurčić!

Vladimir se potresnim pismom oprostio od manekenke

Objavljeno: 13:37h

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo danas u stanu na Savskom vencu. Vest o preranoj smrti mlade manekenke šokirao je celu Srbiju, a njeni prijatelji se potresnim porukama opraštaju od Marijane.

DJ Vladimir Trifunović, koji je pre dve godine izgubio najboljeg prijatelja DJ Nemanju Ivanovića, sad je ostao i bez dobre prijateljice Marije, od koje se oprostio potresnim pismom na Fejsbuku.

- Divna devojko, nikada neću zaboraviti naš prvi susret. Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi. Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem: "gde si, draga" i odjednom čujem nepoznat glas. Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem: "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta - napisao je.

"Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne) vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se. Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagala si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko. Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već peta žrtva za godinu dana.

U sebi osećam ljutnju jer sam čovek i zato što sam juče tolerisao neke Rejv Drooce i polupane klince kojima smeta što pričam o tome da ljudi ne trebaju da se uništavaju u klabingu. Najviše kroz droge, a onda kroz alkohol i ostala sranja. Još sam dobio i pritisak od organizatora da ne pričam o korišćenju droga i mentalnom zdravlju jer o tome očigledno niko ne želi da priča i ne vidi da je i to deo problema.

Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže: "ko zna koji je ona problem imala", pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj.

foto: Printscreen Instagram

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem".

Podsetimo, Nemanja Ivanović, koji je nastupa kao DJ Manya, preminuo je 23. jula 2016. godine, posle teške i duge bolesti u bolnici u Nemačkoj. Vladimir je često nastupao sa Nemanjom, a kada je saznao da se DJ bori protiv karcinoma, organizovao je humanitarne nastupe kako bi skupio novac za lečenje prijatelja.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.