TRAGIČNA SUDBINSKA VEZA DVE AFROSRPKINJE! I Marija i Glorija su se UBILE, a obe su bile ZVEZDE! (FOTO)
TRAGIČNA SLIČNOST DVE AFROSRPKINJE, Foto: Printscreen / Facebook

NESREĆAN KRAJ

TRAGIČNA SUDBINSKA VEZA DVE AFROSRPKINJE! I Marija i Glorija su se UBILE, a obe su bile ZVEZDE! (FOTO)

Manekenka, Marija Ćurčić i pevačica grupe "Flejm", Glorija Sangara oduzele su sebi život na različite načine

Objavljeno:

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo sinoć u stanu na Savskom vencu.

Manekenka se, kako se nezvanično saznaje, obesila. Naime, bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je spotove i reklame, a pre samo tri dana snimala je reklamu sa Ronaldinjom i kako je napisala, ostvarila je svoje "dečačke snove".

Podsetimo, 2016. godine, još jedna poznata "afrosrpkinja" je izvršia samoubistvo, kako se tada pričalo, usled depresije od koje je patila. U pitanju je Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe Flejm, koja je sebi oduzela život popivši veliku dozu lekova.

Iako je uspela u svojoj nameri, to nije prvi put da je pevačica pokušala sebi da oduzme život.

Glorija Sangare
Glorija Sangare foto: Facebook Printscreen

Ona je prvi put pokušala samoubistvo 2006. godine kada je upala u psihičku krizu nakon što su se u medijima pojavile njene fotografije na kojima oralno zadovoljava jednog mladića, koji je njihov seksualni odnos snimio kamerom mobilnog telefona.

Ona je tada nameravala da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak. Policija i ekipa Hitne pomoći su, nakon dugog razgovora, uspeli da ubede Gloriju da siđe sa prozora.

Na žalost, kasnije je uspela u svojoj nameri.

- Nesrećna žena popila je šaku lekova i od toga preminula u stanu u kom je živela na Floridi. Sumnja se da se ubila jer je imala psihičkih problema. Glorija je najverovatnija patila od depresije, s kojom nije uspela da se izbori - rekao je izvor.

Naime, saoubistvu je prethodila borba sa depresijom, pa je pevačica često stavljala kontradiktorne statuse na Fejsbuku.

Glorija je 13. novembra na svom Fejsbuk profilu ostavila dva statusa. Prvi glasi: „Ha-ha-ha problemi“, uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše „Pa ovo je ha-ha-ha hit“. Takođe, nesrećna žena je u nedelju 13. novembra na istoj društvenoj mreži objavila da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim B. T. Od tada se nije oglašavala na internetu.

Suđenje Lainoviću - Glorija je tada pominjana i na suđenju za ubistvo Branislava Lainovića zvanog Dugi. Jedan od svedoka ispričao je na suđenju da je Lainović sat vremena pre ubistva sedeo u Glorijinom društvu u jednom kafiću na Senjaku. Sve to je veoma loše uticalo na pevačicino mentalno zdravlje - podseća izvor.

Podsećamo, Flejm je osnovan devedesetih godina i bio je glavna konkurencija grupi Models, čije su članice važile za najzgodnije i najatraktivnije Srpkinje. Među članicama Flejma isticala se meleskinja Glorija Sangare, koja je bila vrlo upečatljiva.

Grupa se nije dugo zadržala na estradi, pa je Glorija odlučila da sreću potraži u inostranstvu i preselila se na Floridu. Grupa Flejm najpoznatija je po pesmi „Pučina“, koja je devedesetih bila megahit.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.