SUDIJA PUSTIO MANIJAKA NAPOLJE: Sramna odluka OSNOVNOG SUDA U NIŠU! Perverznjak se brani sa slobode
Ilustracija, Foto: Stock Shutter

SKANDAL

SUDIJA PUSTIO MANIJAKA NAPOLJE: Sramna odluka OSNOVNOG SUDA U NIŠU! Perverznjak se brani sa slobode

Perverznjak B. Č. je uhapšen u četvrtak nakon prijave Nišlijke G. M. da je duže od mesec dana ispred njenog stana u Rendgenovoj ulici u Nišu svakodnevno masturbirao

Objavljeno: 15:35h

Manijak B. Č. (33) iz sela Jelašnica, koji je u četvrtak uhapšen jer je mesecima skidao gaće i onanisao pred ženama i devojčicama u Nišu, pušten je da se brani sa slobode! Tužilac je tražio da se B. Č. odredi pritvor do 30 dana, ali je sudija Osnovnog suda odbio ovaj predlog i manijaka vratio na ulicu, prenosi Informer.

Perverznjak B. Č. je uhapšen u četvrtak nakon prijave Nišlijke G. M. da je duže od mesec dana ispred njenog stana u Rendgenovoj ulici u Nišu svakodnevno masturbirao. Policiji je, takođe, stigla prijava i iz Osnovne škole "Car Konstantin", koja se nalazi u neposrednoj blizini, da muškarac otkopčanih pantalona presreće đake, ali, kako smo saznali, ove perverzije nisu ušle u krivičnu prijavu koja je podneta protiv Jelašničanina. Kako saznajemo od izvora iz istrage, B. Č. je na saslušanju kazao da jeste zatečen spuštenih gaća nasred ulice, "ali da se to desilo samo jednom, i to zbog toga što je tada mokrio".

- On je kazao da je tačno da ga je G. M. zatekla spuštenih pantalona, ali da je tada mokrio. Tužilaštvo nije prihvatilo ovakvu njegovu odbranu jer je ona kazala da ga je više od mesec dana svakodnevno zaticala sa polnim organom u ruci ispred svoje zgrade. Tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora baš iz tog razloga, da ne bi ponovio delo, ali je sud smatrao da nema razloga da on početak suđenja sačeka iza rešetaka - kaže naš izvor. Nišlijka G. M., koja je jednom prilikom fotografisala B. Č. dok je napastvovao devojke u autobusu, pa je na osnovu te slike manijak uhvaćen, neprijatno je iznenađena odlukom suda da ga pusti na slobodu.

- Sad mi ne ostaje ništa drugo nego da kupim biber-sprej, pa da nastavimo da se jurimo. To što su mi kazali da je bezopasan, nije mi neka uteha. Zaista sam ogorčena ovakvom sudskom odlukom jer nisam sigurna da ga ponovo neću zateći pred svojim ulazom - ogorčena je ova Nišlijka. Meštani Jelašnice kažu da B. Č. nikada nije pravio probleme u njihovom selu, ali znaju da on voli da popije. - On živi sa roditeljima, ima i dve sestre koje su u inostranstvu. Prvi put čujem da je uhapšen, u selu se normalno ponašao. Doduše, da se ovde svukao nasred ulice, bio bi linčovan... Nije ni čudo što je odlazio u grad da bi radio to što je radio. Čudi me samo zašto je to radio... Nedavno se oženio - kazala je meštanka ovog sela. Podsetimo, B. Č. se tereti za polno uznemiravanje, za šta mu preti od tri meseca do tri godine zatvora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.