NIŠKI MANIJAK KOJI JE ONANISAO PRED DECOM KONAČNO U ŠAKAMA POLICIJE: Njegova odbrana je SRAMNA
Hrabra G. M. je posvedočila pred policijom da je perverznjak stalno išao ulicom spuštenih pantalona i da je pred prolaznicima onanisao, Foto: Shutter

dolijao

NIŠKI MANIJAK KOJI JE ONANISAO PRED DECOM KONAČNO U ŠAKAMA POLICIJE: Njegova odbrana je SRAMNA

Nišlija B. Č. (33) u poslednja tri meseca masturbirao pred ženama nasred ulice

Objavljeno:

Niška policija uhapsila je juče B. Č. (33), koji je u poslednja tri meseca u okolini Osnovne škole "Car Konstantin" u Nišu onanisao pred prolaznicima, uključujući i đake. On se na saslušanju pravdao da je bio pijan i da se ne seća da je spopadao devojčice i žene. Protiv B. Č. podneta je krivična prijava za polno uznemiravanje.

Manijaka je prva prijavila Nišlijka G. M., koja ga je svakodnevno viđala ispred zgrade u kojoj živi, a on je bio toliko drzak da joj je čak i pretio nakon što ga je izgrdila zbog perverznog ponašanja. U kampanju za hvatanje manijaka uključili su se i roditelji učenika OŠ "Car Konstantin", koji su posredstvom društvenih mreža apelovali na oprez i zaštitu dece. Međutim, najveći doprinos hvatanju nastranog Nišlije dala je G. M., koja ga je fotografisala u autobusu nakon što ga je uočila da dodiruje devojčice, što je policiji omogućilo da ga identifikuje.

Hrabra G. M. je posvedočila pred policijom da je perverznjak stalno išao ulicom spuštenih pantalona, da je pred prolaznicima onanisao, te da joj je jednom prilikom kazao: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se." Majka jednog deteta, koja ga je uočila u blizini škole, potvrdila je da je manijak držao polni organ i vikao: "Gde ste devojčice?" Druga majka je ispričala da ju je perverznjak pojurio vičući: "Mac, mac, dođi ovamo."

Kako saznajemo, osumnjičeni je pred istražnim organima negirao da je seksualno napastvovao prolaznike.

- Tvrdio je da se često opijao, a tada nije znao šta radi. Takođe, kazao je da zbog alkohola često mokri, pa da je zato viđan na ulici sa otkopčanim pantalonama - kaže sagovornik iz istrage.

Međutim, njegove žrtve su ga prepoznale, pa mu je odbrana pala u vodu.

Kako saznajemo, B. Č. je oženjen i živi u selu u okolini Niške Banje.

Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje, nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

NOVI MANIJAK IZ BEOGRADSKOG PREVOZA: Čovek masturbirao usred tramvaja, pred svim putnicima! (VIDEO 18+)

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.