NIŽU SE PRIJAVE ZA POLNO UZNEMIRAVANJE: Manijak iz tramvaja napao još dve devojke od kojih je jedna maloletna!
Još dve devojke tvrde da ih je polno uznemiravao, Foto: Printscreen/facebook

još žrtava

NIŽU SE PRIJAVE ZA POLNO UZNEMIRAVANJE: Manijak iz tramvaja napao još dve devojke od kojih je jedna maloletna!

Policijskoj stanici Stari grad javile su se još dve devojke koje su Isailovića prijavile za polno uznemiravanje

Objavljeno:

Prijava protiv Mihaila Isailovića (37), koji je napastvovao devojčicu u tramvaju, dopunjena je prijavama još dve devojke koje tvrde da ih je polno uznemiravao.

Blic prenosi da su posle objave snimka u medijima na kojem se vidi Isailović kako pred putnicima u tramvaju, od kojih niko nije pokušao da zaštiti devojčicu, prilazi tinejdžerki i počinje da je grli i dodiruje po telu, policijskoj stanici Stari grad javile još dve devojke koje su Isailovića prijavile za polno uznemiravanje.

Prema informacijama Blica, jedna od njih je maloletna.

Taj list prenosi da će njihova saslušanja biće zakazana nakon Isailovićevog davanja iskaza kod tužioca, koje bi trebalo da se održi u toku sledeće nedelje.

Prošlog petka u tužilaštvu saslušana je devojčica koju je manijak polno uznemiravao u tramvaju na liniji dva 23. oktobra. Nakon njenog davanja iskaza u tužilaštvu, devojčici je dodeljen status zaštićenog svedoka u postupku koji se vodi protiv osumnjičenog Isailovića.

Posle traume koju je doživela, devojčica je do detalja opisala šta se dogodilo tog 23. oktobra i kako ju je Isailović gledao još na stanici, nakon čega je ušao za njom u tramvaj.

Kako je kazala, a što su i preneli pojedini beogradski mediji, dok je čekala tramvaj na stanici primetila je prekoputa muškarca koji se čudno ponašao - igrao na ulici. Kada ju je spazio, najpre ju je posmatrao, a onda je prešao ulicu i stao blizu nje. Nakon što je naišao tramvaj, Isailović je ušao za njom i gotovo istog trenutka se okrenuo ka njoj i počeo da je dodiruje, dok je ona pokušavala da se odbrani, a niko od ljudi koji su bili u tramvaju nije reagovao.

Njegovo nasrtanje na devojčicu snimljeno je kamerama u tramvaju, a već dva dana kasnije uznemirujući snimak je dospeo u javnost.

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK IZ BEOGRADSKOG TRAMVAJA: Manijak spopada devojčicu (12), putnici NE REAGUJU! (VIDEO)

Na njemu se jasno vidi kako muškarac srednjih godina nasrće na tinejdžerku u tramvaju, pribija se uz nju, nabija je uz staklo i dodiruje je po grudima i telu. Pored jezivog polnog uznemiravanja, na snimku se vide i putnici koji su sedeli odmah iza njih. Niko od njih ništa nije učinio da pomogne tinejdžerki, pa čak ni da obavesti vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo.

Mihailo Isailović je uhapšen 25. oktobra kasno uveče, nakon što je iz jedne pekare u Krnjači ukrao burek. Vlasnik pekare ga je sustigao, predao patroli policije, koja je utvrdila da je kradljivac bureka zapravo manijak iz tramvaja.

 Kradljivac bureka je zapravo manijak iz tramvaja
Kradljivac bureka je zapravo manijak iz tramvajafoto: Marina Lopičić

BONUS VIDEO:

MANIJAK IZ TRAMVAJA SE TOKOM SASLUŠANJA ZAHVALJIVAO BOGU: Mihailu Isailoviću (37) određen pritvor! Tužilaštvo traži i psihijatrijsko veštačenje (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.